Черкаські футболісти-пожежники захищатимуть честь України
Написав Вікторія Хамаза   
П'ятниця, 04 травня 2012, 06:20

img_dsfsdfsdfsbbbbnbbbnbb44555456666966-pkccm

   Захищати кольори українського прапору на міжнародних змаганнях з футболу «Кубок Героїв Чорнобиля» будуть черкаські спортсмени-пожежники. Понад сотню кращих футболістів із різних вищих навчальних закладів країн СНД з’їхалися до України аби поборотися за головний трофей чемпіонату «Кубок Героїв Чорнобиля».

   Уже близько тижня на стадіоні СФК «Борекс» кращі курсанти-футболісти змагаються за звання кращих. Міжнародний турнір з футболу стартував 26-го квітня у селі міського типу Бородянка (Київської області). Як повідомляє «Урядовий портал», у цьому році до участі у змаганнях долучилися студентські команди із чотирьох країн, а саме: Росії,Казахстану, Молдови та України. Честь нашої держави на цьому турнірі захищатиме команда спортсменів Черкаської академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля. Цьогорічні змагання присвячені 26-ій річниці трагедії на Чорнобильській АС.

   Нагадаємо,у минулорічних змаганнях черкаська команда «Рятівник» посіла почесне друге місце чемпіонату і привезла додому срібло. Золото чемпіонату виборола також українська команда «Податковий університет» (Ірпінь), третю сходинку посіла команда «ЛТА»(Санкт-Петербург, Росія).