Гольова феєрія в Кам'янці!
Вівторок, 03 липня 2018, 02:09

36614100 1976121086052116 8345933900731645952 n

Матч 10 туру чемпіонату Черкащини з футболу серед команд вищої ліги

 

30.06.2018 р., м.Кам'янка, стадіон «Авангард», 10-й тур вищої ліги чемпіонату Черкаської обл. 250 глядачів.

«Олімп» (Кам'янка) – «Спартак» (Золотоноша) 9:3 (6:0).

Голи: Левенець (2), Матвієнко (12), Доненко (26, 45, 75), Підвисіцький (32, 58), Гарнага (43, 78) – Геворкян (51, 92), Губа (66).

В черговому турі кам'янчани приймали одного з аутсайдерів чемпіонату – золотоніський «Спартак».

Свою перевагу у майстерності олімпійці почали доводити з перших хвилин. Василь Левенець після виконаного навісу зі штрафного Гарнагою, пробиває з лінії воротарської, голкіпер невдало відбиває м’яча перед собою, перший на добиванні Левенець 1:0. На 12-й хвилині Лобода вривається до карного майданчика, прострілює повз ворота, Матвієнко з декількох метрів не схибив. Прохід Сергія Гарнаги по правому флангу, пас на Підвисіцького у штрафний майданчик, Віталій розвертається та пробиває по воротам, воротар парирує удар, але м'яч потрапляє прямісінько на Івана Доненка, котрий влучно пробиває по воротам. За п'ять хвилин Матвієнко пасом врозріз виводить Підвисіцького сам на сам, удар, пряме влучання в кіпера, але Віталій вдало грає на добиванні – 4:0. Перед перервою Лобода на вході в штрафну з лівого флангу обігрує двох захисників та пасує на Гарнагу, Сергій з декількох метрів цілить у ворота 5:0. На останній хвилині тайму знову активний Лобода обігрує захисника та потужно пробиває по воротам, воротар знову парирує удар і знову не вдало, м'яч відлітає на Доненка.

На початку другого тайму спартаківцям вдається вдало провести контратаку, забіг правого півзахисника та нескладний удар невдало відбиває Іщенко, м'яч зависає перед воротами, перший на м'ячу Валері Геворкян, котрий головою забиває з кількох метрів 6:1. Не дивлячись на пропущений м'яч кам'янчани продовжили атакувати, Підвисіцький в боротьбі із захисником в центрі поля виграє м'яч та пасує на Лободу, той вривається в штрафну і точно пасує на Підвисіцького, Віталій не залишає шансів кіперу. На 66-й хвилині спартаківці виконують штрафний удар, навіс на дальню стійку, неуважна гра захисників «Олімпа», Губа з декількох метрів пробиває по воротам 7:2. Пропустивши м'яч кам'янчани несуться в атаку, Лобода на лівому куті штрафного майданчику закручує хребет захиснику та відмінно пасує в район 11-ти метрової позначки на Доненка, Іван потужним ударом забиває 8:2. Ще за дві хвилини Максим Лушпіган, накручує захисників біля лицьової лінії, відпасовує на Підвисіцького, останній дотепно пропускає на Гарнагу, Сергій влучно пробиває метрів з десяти. На останніх секундах поєдинку захист олімпійців так захопився атакувальми діями, що прозівали випад двох нападників «Спартака», вихід два в один, влучний удар Геворкяна 9:3.

В підсумку перемога кам'янчан та радість вболівальників від побаченої феєрії голів.

 

Kamyanka FC Olimp