Драматична розв'язка в Кам'янці
Неділя, 27 травня 2018, 10:07

2705 камzyrfn

5 тур. Чемпіонат Черкаської області. Вища ліга. ФК "Олімп" (Кам'янка) - "Ніка" (Родниківка) -3:2 (1:2)

26.05.2018 р., м. Кам'янка, стадіон "Авангард", 5-йтурвищоїлігиЧеркаськоїобласті. 300 глядачів.

ФК "Олімп" (Кам'янка) - "Ніка" (Родниківка) -3:2 (1:2). Голи: Доненко '35,'86, Матвієнко '75 - Кузьменко '3, Крочак '45.

Склад ФК "Олімп": Іщенко, Гарнага, Литовченко, Островський, Подгорський, Решетняк, Лобода, Доненко, Зоря(к) (Вагін '55), Матвієнко (Лушпіган '88), Підвисоцький.

Склад ФК "Ніка": Данілевський, Яловенко, Білокур, Височин (Корунець '77), Вовченко, Любченко, Бурлаченко, Крочак, Лебедев, Кузьменко, Силка.

Поєдинок тільки но розпочався, а м'яч вже затріпотів в сітці воріт господарів, вкидання ауту на лівому фланзі за комірець Литовченку, Кузьменко накручує Островського, прибирає на протиході Подгорського та Литовченка та влучно пробиває в лівий нижній кут воріт - 1:0. Ошелешені таким початком кам'янчани, пішли великими силами в атаку, раз по раз створюючи гольові моменти, на 12-й хвилині мав нагоду відзначитися з кутового Матвієнко котрий прбив головою в лічиних сантиметрах зі стійкою. На 35-й хвилині Доненко віддав м'яч Решетняку, Кирило пасом в розріз виводить Підвисіцького на побачення з кіпером, удар, Данілевський парирує, але перший на добиванні Доненко, котрий забиває красивий гол боковою бісеклетою -1:1. А на останніх секундах першого тайму господарі отримали гол у роздівалку, Олег Силка з правого флангу подає на лінію воротарської, Гарнага не дограє з підопічним і Крочак з декількох метрів головою розстрілює ворота -1:2. В другому таймі господарі з перших секунд тайму притисли гостей до власних воріт, і одна атака змінювала іншу, але везіння було на сторонні гостей тільки до 75-ї хвилини. Доненко обігрався на вході у карний майданчик у стінку з Вагіним дійшов до ліцевої лінії, подача на дальню стійку, Матвієнко з декількох метрів головою зрівнює рахунок - 2:2. В піднесеному настрої кам'янчани збільшили ще більше оберти, і вже на 85-й хвилині навіс Решетняка повинен був замикати влучним ударом Лобода, але Вовченко стрибком у спину відправляє останнього нокдаун. Арбітр справедливо призначає 11-ти метровий, котрий бездоганно виконує Іван Доненко та стає героєм цього поєдинку -3:2. Важка та вольова перемога кам'янчан над новачком першості.

Джерело: сторінка ФК «Олімп» у Фейсбуці