Засвітилися новими змінами на стадіоні
Написав Стас Лопес   
Вівторок, 10 квітня 2012, 22:38

409478597345874

   Вже дуже багато було сказано про інновації на «Центральному» стадіоні Черкас. Причому одні на встановлення табло таосвітлення дивляться, як на подарунок, інші – крізь призму того, що «Центральний» стадіон і досі не має деяких складових,зокрема, бігових доріжок та необхідного туалету. З останнім, як відомо «Черкаському спорту», фактично все вирішено.

 

   І відносно скоро сморідливі «біо-кабінки» будуть змінені на відповідні будівлі, тут лише справа часу.

Сьогодні всі інновації та нововведення на черкаському стадіоні власними очима перевірили губернатор та міський головаЧеркас. Сергій Одарич та Сергій Тулуб на суботню гру «Славутича» не приходили, тому півгодинна прогулянка стадіономбула ознайомчою. «Черкаському спорту» не відомо, з якими враженнями поважні гості полишали споруду. Цілком ймовірно,що завтра, під час відео он-лайн конференції, про це нам повідає директор КП «Центральний стадіон» – Сергій Гура.


   Організатори останньої домашньої гри дали можливість зробити повноцінну ревізію і вболівальникам. Йшла 75-хвилина матчу«Славутич» –  «Динамо», як о пів на четверту на стадіоні увімкнули світло, його ефект вболівальники навряд чи відчули,адже відбувалося це в білий день. На післяматчевій прес-конференції «Черкаський спорт» запитав у головного тренеракоманди – Олександра Кирилюка, наскільки його колективу було темно грати. Очікувано, спеціаліст зауважив, що абсолютноні, а це питання взагалі не до нього. І тут несподівано і самовіддано, немов останній самурай, на захист коача кинувсяпрацівник прес-служби – Олександр Голінько, який пояснив, у чому ж все таки була заковика.

   «Справа в тому, що вболівальникам обіцяли, що на стадіоні зроблять освітлення. В цій грі ми прозвітували перед ними, щозмогли це зробити».


   Задля того, аби вже на повну «засвітитися» своїм освітленням. «Славутич» найближчий домашній матч проти «Украгрокому»розпочне о 18.00.