Золотоніський «Зеніт» стартував у відкритому чемпіонаті України Героїв АТО з футболу
Середа, 25 квітня 2018, 07:47

2504 Зеніт

Розпочався відкритий чемпіонат України Героїв АТО 2018 року, організаторами якого стали Міністерство молоді та спорту, Міністерство оборони та ФФУ

Головною метою цього заходу є фізична та психологічна реабілітація військовослужбовців після проходження служби в зоні АТО на сході України та зміцнення дружніх стосунків між військовослужбовцями і військовими підрозділами.

В змаганнях беруть участь 44 команди сформованих на базі органів управлінь, з’єднань, об’єднань, військових частин і інших установ Міністерства оборони України та інших силових структур сектору безпеки та оборони України.

На першому етапі чемпіонату, який проходитиме у п’яти групах – «Схід», «Південь», «Центр», «Захід», «Північ», команди змагатимуться у два кола за принципом «кожний з кожним» на своєму полі та на полі суперника і який завершиться наприкінці вересня.

Золотоніська команда «Зеніт» військової частини 1402 разом з командами ФК «Армія» (Київ), «УДО» (Київ), «Калібр» (Сумська обл.), «Ветеранське братство» (Київ), «Сталева лелека» (Київська обл.), «АКС» (Київ), «Патріот» (Київ), «КВІЗ» (Київ) змагатиметься у групі «Північ».

Свій стартовий поєдинок чемпіонату «Зеніт» провів на Сумщині проти команди «Калібр» і зазнав поразки з рахунком 3:4.

Наступний матч золотоніська команда проведе вдома 27 квітня з командою «Сталева лелека».