День садівника-городника в Будищі
Субота, 21 квітня 2018, 21:30

budistche 01

ФК «Будище» – «Альтаїр» Драбів 2:3 (2:2)

1/8 фіналу розіграшу Кубка Черкаської області із футболу

 

ФК «Будище» – «Альтаїр» Драбів 2:3 (2:2)

ФК «Будище»: І.Чмих, В.Магльований, Ю.Верменчук, Д.Хорошковський, Д.Приходько (А.Андрійченко, 26), Б.Горбань (О.Таранович, 84), А.Стародуб, Д.Дзьоба (Е.Сундуков, 64; В.Шлончак, 84), О.Андрійченко, І.Жерепа (В.Сумченко, 87). Тренер: К.Григоренко.

«Альтаїр»: Я.Магльований, В.Вдовика, Ю.Дмитренко, С.Грищук, О.Гопка (О.Євтушевський, 90+3), А.Білоус (С.Біда, 59), В.Гонщик (М.Кретов, 75), О.Лобов, О.Колос (В.Аджубей, 85), В.Ординський (О.Бичков, 67), П.Степанов (Д.Бреус, 69). Запасний: А.Лєнчінков. Тренер: Р.Поліщук.

Голи: І.Жерепа (10), Д.Шевчук (45+2) – Ю.Дмитренко (12 пен.), П.Степанов (39), В.Гонщик (53).

 

budistche 02

 

«Альтаїр» здолав свого чергового суперника у розіграші обласного Кубка: драбівчани у виїзному матчі перемогли представника першої ліги – ФК «Будище.

Жахливий стан та нестандартний розмір газону зіпсував Cвято футболу на сільському стадіоні. Місцями висота трави сягала 10-12 сантиметрів, «кочкарь» унеможливив гру на флангах. Відтак, щільність гравців в центральній зоні просто зашкалювала – інколи складалось враження, що на полі одночасно перебуває до 30 футболістів.  

 

budistche 03

 

budistche 04

 

Поки гості призвичаювалися до ігрового поля, господарі відкрили рахунок у грі. На десятій хвилині розіграш кутового призвів до взяття воріт «Альтаїру» – на підборі м’яч під поперечку увігнав Ілля Жерепа.  

Драбівчани не забарилися із відповіддю: спочатку Володимир Ординський поцілив у поперечку, а за мить Вячеслав Магльований зніс у карному майданчику Сергій Грищука. Капітан «Альтаїра» ударом із «точки» чітко виконав покарання – 1:1.

Юрій Дмитренко реалізовує одинадцятиметровий удар

 

Приїжджа команда продовжувала тиснути на ворота свого опонента – небезпечними були два постріли Володимира Ординського та спроба Олександра Колоса «ножицями» вразити ціль.

Черговий розіграш стандарту ледь не приніс дивіденди гостям: після подачі Олександра Лобова від кутового прапорця та удару головою Юрія Дмитренка, захисник господарів поля Дмитро Хорошковський вибив шкіряну кулю із лінії воріт. Також відзначимо класний удар В’ячеслав Вдовики із лінії карного майданчика і не менш ефектний сейв у виконані голкіпера ФК «Будище» Ігоря Чмиха.

Перед перервою суперники вдруге обмінялися забитими голами. На 39-ій хвилині Юрій Дмитренко гарматним ударом пробив «стінку», а Петро Степанов був точним на добиванні.

 

budistche st

Петро Степанов забиває другий гол у ворота ФК «Будище»

 

Коли драбівчани подумки були вже у роздягальні, на другій компенсованій арбітром хвилині фланговий простріл замкнув іменинник Шевчук Денис – 2:2.

Відразу після перерви гарний гольовий шанс не використав Степанов – Петро лежачи пробив в руки голкіперу.

Пятий і він же переможний для «Альтаїру»гол відбувся на 53-ій хвилині звітного матчу. ВячеславВдовика вправно вирізав м’яча із лівого флангу, а Вадим Гонщик результативно замкнув дальню стійку.

 

budistche gn

Вадим Гонщик святкує третій гол «Альтаїра».

 

Драбівчани не збиралися зупинятися на досягнутому. В чергове неймовірну реакцію продемонстрував юний голкіпер Будища – Ігор Чмих, який спочатку парирував удар в притул від Володимира Ординського, а потім у шпагаті в ближньому куті накрив постріл Сергія Біди.

У підсумку «Альтаїр» здобуває важку перемогу 3:2 та виходить до наступного кола розіграшу обласного Кубка.

 

budistche 05

 

budistche 06