Цікаві факти про захисника «Інгульця» із Драбова Олега Синьогуба
Четвер, 19 квітня 2018, 20:53

1904 синьогуб

19 квітня досвідченому і надійному захиснику команди із сусідньої області 29 років

 

Він із Драбова

Олег Анатолійович Синьогуб народився 19 квітня 1989 року в місті Драбів Черкаської області. Вихованець футбольної школи УОР (Донецьк). Першим тренером Синьогуба був М.М. Кубрушко, який привів Олега на футбольну стежину.

 

Насичена кар’єра

На професіональному рівні розпочав свої виступи в 2008 році в «Дніпрі» із Черкас. За команду зіграв 26 матчів, в яких зміг відзначитися двома забитими м’ячами. В 2009 році перейшов в «Арсенал» (Біла Церква), але в команді не зумів закріпитися в основному складі, зігравши всього вісім матчів. У сезонах 2010-2012 років Синьогуб виступав за «Єдність» та ФК «Полтава», в цілому зігравши 20 та 27 матчів відповідно. У складі «Полтави» став срібним призером Другої ліги чемпіонату України. Виступав також за карлівську команду, з якою отримав необхідну ігрову практику.

 

«Черкаський Дніпро»

В 2014 році Олег підписав контракт з «Черкаським Дніпром». У команді провів чотири сезони, зіграв 94 матчі. У Черкасах Синьогуб став основним захисником команди, зарекомендував себе з найкращого боку. Здобув золоті медалі Другої та срібні – Першої ліги в 2015-2016 роках.

 

Переїзд в Петрове

У 2017 році Олег переїхав в Петрове, разом із черкаським одноклубником Гончаренком підписавши контракт із нашим клубом.

Селекційну службу «Інгульця» Синьогуб зацікавив своєю непоступливістю, відважністю та вмінням обирати позицію. Зріст 182 см, вага 77 кг. Захисник атлетичної статури, що допомагає йому в верховій боротьбі. Славиться сольними проходами з доречними навісами й прострілами.

 

Захоплюється Мессі, вболіває за «Арсенал»

Серед улюблених гравців Синьогуба – аргентинський нападник каталонської «Барселони», справжній «чарівник» Ліонель Мессі. Олег вболіває за лондонський «Арсенал». Клуб зачаровує своїм швидкісним, атакувальним футболом мільйони фанатів по всьому світі. Найкращий матч, який довелося зіграти – 7 травня 2014 року, в складі «Черкаського Дніпра» грав у півфіналі Кубка України проти донецького «Шахтаря». Дуже напружена та цікава гра, в якій гості з Донецька не змогли перемогти в основний час, Олег в тому матчі зіграв дуже надійно та непоступливо.

 

Гол Мхітаряна

Найкращий гол, який доводилося бачити – м’яч Мхітаряна в ворота «Сандерленда».

Третій гол у виконанні Генріха Мхітаряна видався особливо класним. Після подачі півзахисник примудрився пробити п’ятою в падінні і вразити ворота суперника.

 

Щасливий сім’янин

Олег – щасливий сім’янин, одружений, виховує сина. У свій вільний час завжди приділяє увагу дружині та сину, любить гуляти на свіжому повітрі. Відпочинок в сімейному колі додає сил та натхнення.

 

«Пірати Кабирського моря» під «Цезар»

Улюбленою стравою гравця є салат «Цезар», який є поживним і містить багато різних вітамінів, наприклад вітаміни К, С, каротину, фолієвої кислоти. Улюблений напій – вода. Доведено, що щоденне вживання питної води, робить благотворний вплив на клітини шкіри, запобігаючи сухість вода “живить” шкіру зсередини, також вода виводить токсини з організму.

Улюблений фільм гравця – «Пірати Карибського моря» (серія пригодницьких фільмів про піратів в Карибському морі, режисерами яких стали Гор Вербінскі, Роб Маршалл, Еспен Сандберг і Хоакім Роннінг).

 

Поважає вболівальників

Олег має свою власну сторінку в фейсбуці. Використовує її для спілкування з вболівальниками та рідними.

 

 

Джерело: ingulec.com