Збірна команда Черкаської області з футболу побореться за «Кубок регіонів ФФУ»
Четвер, 19 квітня 2018, 18:39

1904 кіровоград

24-26 квітня в шести регіонах країни пройдуть змагання першого відбірного етапу змагань серед збірних команд областей

Усього заплановано проведення трьох відбіркових етапів. Переможець «Кубка регіонів ФФУ» представлятиме Україну в Кубку Регіонів УЕФА. Вже проведено жеребкування європейського аматорського турніру. Переможець українського національного відбору потрапить до групи 6, де зустрінеться із аматорами з Іспанії, Азербайджану та Фінляндії.

У складах збірних команд областей можуть грати футболісти-аматори, які зареєстровані за команду, або команду відповідного регіону і беруть участь в обласних офіційних змаганнях. Комплектуються команди гравцями, які ніколи не набували статус футболіста-професіонала, шляхом укладення контракту з професіональним клубом.

Збірна команда Черкащини під керівництвом головного тренера Сергія Янчука формується на базі СК «Базис» Кочубіївка та ряду інших обласних команд. Черкащани за одну путівку з групи до II відбіркового раунду позмагаються зі збірними командами збірними Харківської, Полтавської та Сумської областей. Матчі стартового раунду турніру відбудуться у Харкові 25-26 квітня:

 

25 квітня 2018р.

1 гра     Харківська обл. – Черкаська обл.;

2 гра     Сумська обл. – Полтавська обл.

 

26 квітня 2018р.

3 гра     переможець 1 гри – переможець 2 гри.