17 березня на Черкащині стартує Всеукраїнський турнір з футболу
Четвер, 15 березня 2018, 16:43

1303 Кубок Першина

Х Всеукраїнський турнір, присвячений пам’яті Заслуженого тренера України, майстра спорту Першина В.В.

Першин В’ячеслав Володимирович протягом багатьох років очолював професіональні команди м.Черкаси і аматорські колективи області та вніс вагомий особистий вклад в розвиток футболу на Черкащині.

 

Змагання, у яких цього року візьмуть участь 10 аматорських футбольних команд Черкащини і Київської області, відбудуться на стадіонах с. Білозір’я Черкаського р-ну (грає група «А») та м. Корсунь-Шевченківський (грає група «Б»).

На попередньому етапі турніру команди в двох групах (по 5 в кожній), в одне коло проведуть матчі за принципом «кожний з кожним». Цікаво, що в одній групі грають фіналісти минулорічного турніру присвяченого пам’яті Першина В.В. – ФК «Альтаїр» (Драбів) і ФК «ЛНЗ-Лебедин». Тоді у вирішальному поєдинку перемогу здобула драбівська команда.

 

Група – «А»: «Академія «Черкаський Дніпро» Білозір’я, «ЛНЗ-Лебедин» Лебедин, «Альтаїр» Драбів, ФК «Колос» Чорнобай, «Олімп» Кам’янка.

 

Група – «Б»: СК «Базис» Кочубіївка, «Златокрай-2017» Золотоніський р-н, «Росава-Наша Ряба» Степанці, ФК «Гончарі» Дибинці (Київська область), ФК «Зоря» Владиславка (Київська область).

Матчі групового етапу відбудуться: 1 тур 17 березня (субота), 2 тур 18 березня (неділя), 3 тур 24 березня (субота), 4 тур 25 березня (неділя), 5 тур 31 березня (субота)

 

На другому заключному етапі змагань – 1 квітня команди проведуть між собою стикові матчі, згідно зайнятих місць в групових турнірах: за 9-10 місце, за 7-8 місце, за 5-6 місце, за 3-4 місце і за 1-2 місце. Місця та час проведення стикових матчів визначаються додатково після групових змагань.