"Славутич" представив нових гравців
Написав Максим Гаптар   
П'ятниця, 30 березня 2012, 12:03

hodakwithnewguysDSC07309

Сьогодні у конференц-залі ТОВ "Ходак" футбольний клуб "Славутич" продемонстрував широкому загалу своїх новачків. Футболки нової команди отримали Євген Тарасенко, Валентин Горкун, В’ячеслав Ткаченко та інші.

 

Презентувати нових футболістів місцевим журналістам прийшли віце-президент ФК "Славутич" Володимир Ходак та головний тренер команди Олександр Кирилюк. Підтримували своїх новобранців "старожили" команди. Проте перш ніж вручити футболки новачкам, Володимир Ходак та Олександр Кирилюк розповіли у якому стані перебуває команда та її готовність до весняної частини чемпіонату.

"Під час міжсезоння ми якісно попрацювали: і над підписанням нових гравців у команди, і над покращенням матеріально-технічної бази стадіону. Зараз ми маємо певні результати: й ігрові, і у плані інфраструктури. Нині можемо впевнено констатувати, що "Славутич" вже є певним брендом Черкащини", - зазначив Володимир Ходак, віце-президент ФК "Славутич".valikgorkun5968DSC07293

Тренер команди Олександр Кирилюк відзначив якісну підготовку його команди на тренувальних зборах."Я дуже вдячний керівництву за можливість провести тренувальний збір у Криму. За цей час ми зіграли низку контрольних поєдинків, із яких ми можемо формувати певну картину. Однак, остаточну силу та форму команди ми можемо побачити вже у перших матчах. Єдине, що можу сказати, що наші головні конкуренти - "Суми" та "Десна" неабияк остерігаються нас. Адже під час зборів вони неодноразово переглядали наші матчі та слідкували за ними", - розповів Олександр Кирилюк.

Віце-президент та тренер відзначили також і провідних новачків команди - Євгена Тарасенка та Валентина Горкуна. Ці досвідчені гравці виступали у минулому за черкаське "Дніпро"  та низку вітчизняних команд.

"Я дуже вдячний новим гравцям, зокрема Євгену Тарасенку та Валентину Горкуну за те, що у них є бажання грати за "Славутич". До того ж, я задоволений, що більшість гравців нашої команди - вихованці черкаського футболу. Зараз у складі команди 11 черкаських футболістів", - сказав Володимир Ходак.

Уцілому футболки "Славутича" отримали 11 гравців, а саме: захисники Євген Тарасенко, Антон Книжник, Сергій Грищук; півзахисники В'ячеслав Ткаченко, Олександр Ніколайчук, Євген Колесник; нападники Валентин Горкун, Анатолій Рябко, Артем Ясько, Роман Дацюк та воротар Юрій Кислиця. Новачки приймуть "бойове хрещення" вже наступної неділі, 7-го квітня, коли вийдуть на поле "Центрального" стадіону проти хмельницького "Динамо".