Драбівчанина включено до футбольної символічної збірної українських легіонерів
Вівторок, 02 січня 2018, 11:26

020118 Новак

UA-Футбол вже третій рік поспіль надає можливість нашим легіонерам стати однією командою, до якої потрапив і наш Є. Новак

 

Якщо порівнювати з командою 2016 року, то всього 4 футболіста змогли утримати свої позиції. З 2015-го залишилися всього два: Романчук і Коноплянка.

Приємно відзначити, за підсумками 2017 року до такої символічної збірної команди  з авторитетними гравцями включено вихованця футболу Драбівщини Євгена Новака.

 

Воротар:

Дмитро Безотосний, "Габала" (Азербайджан)

 

Захист:

Ігор Пластун, "Лудогорець" (Болгарія)

Дмитро Чигринський, АЕК (Греція)

Володимир Костевич, "Лех" (Польща)

Євген Новак, "Вардар" (Македонія)

Гравець стартового складу чемпіона Македонії взяв найактивнішу участь і в завоюванні трофею, і в найкращому єврокубковому поході в історії клубу. Знакова подвійна перемога над "Фенербахче" в Кваліфікації була досягнута перш за все за рахунок залізної оборони, ще до цього, в Кваліфікації Ліги Чемпіонів "Вардар" також виглядав організованим, переміг "Мальме" і був близьким до перемоги над "Копенгагеном". Нагородою став перший в історії місцевого футболу вихід до групового турніру Ліги Європи. Щоправда, тут "Вардар" чимало пропускав від потужних "Зеніту", "Реал Сосьєдад" і навіть від "Русенборга". Не в останню чергу - через відсутність українця в двох матчах. Він повернувся до п'ятого туру, і два останні матчі оборона відіграла вельми добре, в результаті здобувши перше очко в турнірі. Двом голам Євгена у ворота норвежців запобігли лише суперсейви воротаря.

 

Півзахист:

Тарас Романчук, "Ягеллонія" (Польща)

Олександр Нойок, "Динамо" (Мінськ, Білорусь)

Руслан Малиновський, "Генк" (Бельгія)

 

Група атаки:

Євген Коноплянка, "Шальке" (Німеччина)

Андрій Ярмоленко, "Боруссія" (Дортмунд, Німеччина)

Роман Зозуля, "Альбасете" (Іспанія)

 

010218 Новак 2