Двоє вихованців футболу Черкащини у символічній збірній команді чемпіонату України (I ліга)
П'ятниця, 29 грудня 2017, 09:14

2512 1 збірна

Популярний спортивний інтернет-портал Sport Arena називає символічну збірну літа-осені у Першій лізі сезону-2017/18

До складу збірної включено двох черкащан, які зараз грають за межами області в інших командах.

ВОРОТАРІ: Костянтин Махновський («Десна» Чернігів), вихованець Городищенського футболу, 28 років, у сезоні 2017/2018 р.р. провів 22 матчі (15 пропущених м'ячів).

Гравець, який свого часу пройшов школу київського «Динамо» колись подавав надії навіть в польські «Легії». Здавалося, статусному гравцеві важко буде знайти мотивацію для виступів у Першій лізі. Але він не відбуває номер, а реально допомагає «Десні». Яскрава, видовищна, кілька ексцентрична манера Махновського нагадує те, що робили на рубежі 80-х і 90-х відомі голкіпери Брюс Гроббелаар і Бернар Лама. До майже самої кінцівки півріччя Костянтин був сама надійність, безумовно став лідером за кількістю «сухих» матчів. На жаль, кінцівка осені не особливо вдалася як самій команді, так і її голкіперу.

ЦЕНТРАЛЬНІ ЗАХИСНИКИ: Роман Гончаренко («Інгулець» Петрове), вихованець Тальнівського футболу, 24 роки, у сезоні 2017/2018 р.р. провів 16 матчів ( забив 2 голи).

«Інгулець» - один з усього декількох клубів України, що не соромляться оголошувати про грошові трансфери. І це похвально - у всякому разі, такий підхід однозначно піднімає авторитет молодого клубу. Одне з придбань - колишній лідер оборони «Черкаського Дніпра» Гончаренко. Вважалося, що в колишній команді він ріс за рахунок наявності такого досвідченого напарника, як Тарасенко. Але в Інгульці Роман довів свою самостійність і спроможність. Граючи жорстко і безкомпромісно, ​​він робив це порівняно чисто (жовтих карток мало не найменше серед захисників ліги).

 

Також варто відзначити, що усимволічній збірній команді є 3 екс-гравці «Черкаського Дніпра» - Денис Фаворов, Максим Білик і Олександр Батальський.

 

2512 збірна