ФК «Сокіл» - чемпіон та володарі кубку Жашківського району з футболу 2017 р.
Середа, 22 листопада 2017, 16:05

IMG 1454

З нагоди завершення сезону у Будинку культури с.Соколівка відбувся урочистий захід

 

На ньому футболістів вітали і дякували за наполегливість, спритність, влучність та волю до перемоги. А ще за те, що завдяки їм і всім спортсменам нашого району процвітає здоровий спосіб життя, а фізкультуру люблять, бо це – корисне і цікаве заняття.

На свято для нагородження завітали керівники Жашківського району – заступник голови Жашківської райдержадміністрації Барабаш Ю.В. та директор ДЮСШ Жашківського району Вовк М.М.

Першим до футболістів та тренерів звернувся заступник голови Жашківської районної державної адміністрації Барабаш Ю.В. Він привітав усіх із завершенням сезону, подякував за участь у іграх, за те, що у вільний час тренувалися та грали, показуючи гарний приклад іншим.

Директор ДЮСШ Вовк М.М. нагородив переможців та вручив подарунки.

Грамотами райдержадміністрації та районної ради, медалями, кубками відзначили чемпіонів та володарів кубку Жашківського району. ФК «Сокіл» - перше місце, друге місце посіла команда СК Жашків – 2, третіми стали футболісти ФК «Степ» Жашків.

Хочеться відзначити всю команду ФК «Сокіл» - Дзеціна Володимир – капітан команди, Шевчук А., Степаненко І., Посмітюха А., Милінський Б., Полишвайко С., Міщенко М., Дунда Є., Бурковецький О., Лисак О., Побережець М., Гопаненко С., Півень В., Бондар О., Опанько В., Буцвенко П., Дем’янчука Володимира Васильовича – тренера команди.

Також відзнаки отримали найкращий бомбардир першості – Дзеціна Володимир та найкращий воротар Шевчук Артур.

Керівники району подякували Косенюку О.В., заступнику ПОП «Соколівка» та президенту футбольного клубу «Сокіл», за небайдужість до розвитку футболу,  надання спортивного екіпірування, транспорт, командировочні, премії для команди. Він своїм прикладом показує, як потрібно розвивати футбол, зокрема фізичну культуру і спорт в громадах.

Ось такими виявилися результати цьогорічного футбольного сезону. Він був насиченим та цікавим. А наступний сезон буде ще більш інтригуючим. Бо йти вперед і постійно розвиватися – це девіз усіх спортсменів.