"Ретро" перемагає на турнірі в Умані
Написав Максим Гаптар   
Понеділок, 26 березня 2012, 00:01

retrowin459IMG_4271

Днями в Умані пройшов одноденний футбольний турнір, в якому взяли чотири команди: "Уманьферммаш" (Умань), "Ретро" (Ватутіне), "Бершадь" (Вінницька область), "Автолокомотив" (Южноукраїнськ).

У першому півфіналі між собою зустрічалися "Ретро" та "Бершадь". Ватутінська команда не мала особливих проблем із колективом з Вінничини, перегравши їх з рахунком 2 : 0. Ще більш впевнену перемогу у другому півфіналі здобули футболісти місцевого "Уманьферммашу". Уманська команда переграла "Автолокомотив" з рахунком 5 : 0.

Півфінали:

"Ретро" - "Бершадь" 2 : 0

Голи: "Ретро": Абранченков (2).

 

"Уманьферммаш" - "Автолокомотив" 5 : 0

Голи: "Уманьферммаш": Пазинич, Казанюк (2), Янчук, Ситін.

 

Матч за третє місце та фінал були більш рівними та мали гострішу боротьбу. У поєдинку "Бершаді" та "Автолокомотива" основний час зафіксував нічию 1 : 1, тому були пробиті післяматчеві пенальті, за підсумками яких перемогу святкувала "Бершадь". Фінальний поєдинок також проходив у рівній боротьбі. Активніше розпочали уманчани, які зусиллями Дмитра Ситіна першими відкрили рахунок. На такий запал господарів "Ретро" відповіло голами Руслана Кушка та Ніки Січінави. Далі протягом усього поєдинку "Ретро" мало перевагу в один м'яч, але за п'ять хвилин до кінця матчу Дмитро Ситін, оформивши дубль, зрівняв рахунок.

Долю переможця турніру вирішували пенальті, в яких були сильнішими молоді гравці "Ретро".

"Уманьферммаш" - "Ретро" 2 : 2 (2 : 4)

Голи: "Уманьферммаш": Ситін (2) - "Ретро": Кушко, Січінава.