Перша команда ЧДТУ перемогою вшанувала пам’ять братів Бишовців
Написав Дмитро Майстренко   
Четвер, 22 березня 2012, 21:49
DSC07110

Гравці команди ЧДТУ-1 виявилися найсильнішими на турнірі. У фіналі вони переграли першу команду ЧІБС.

ЧДТУ-1 – ЧІБС-1     6:4


Фінальну гру гравці технологічного університету розпочали активно. І першими мали чудовий момент, щоб відкрити рахунок. Але м’яч розминувся з ворітьми. Після цього футболісти ЧДТУ-1 повністю захопили ініціативу і повсістю володіли м’ячем. Проте першими рахунок відкрили гравці ЧІБС-1, спіймавши на контратаці захисників „технологів”.
Після голу характер гри не змінився: гравці ЧДТУ-1 і далі володіли м’ячем, а „банкіри” вміло захищалися. Та все ж таки тотальне володіння грою втілилося в забитий м’яч.
У кінці першого тайму команди знову обмінялися голами. Першими забили гравці ЧІБС-1, ще раз спіймавши захисників на контратаці. У воротах розписався Олександр Вишнівецький, оформивши дубль. Та на останніх секундах „технологи” все ж таки зрівняли рахунок.
На початку другого тайму гравці ЧДТУ-1 дуже швидко відправили круглого у ворота і вийшли вперед. Потім після чудового розіграшу кутового забили ще один гол. Вже за рахунку 5:2 Олександр Вишнівецький оформив хет-трик. Наприкінці матчу команди знову обмінялися голами, після чого пролунав фінальний свисток.
Таким чином, гравці ЧДТУ-1 вшанували пам’ять братів Бишовців, здобувши звання чемпіонів турніру їхньої пам’яті.
„У мене хороші враження від турніру. Добре, що є такі змагання, де можна пограти і здобути певний досвід.
 А програли ми тому, що гравці ЧДТУ-1 досвідченіші, вони і на кубку області грали. Також у нас „лавка” не така сильна, як у них. І під кінець ми вже підсіли, тому важко було зрівняти рахунок”, - зазначив після гри автор хет-трика Олександр Вишнівецький.
У матчі за третє місце перемогу здобули гравці ЧДТУ-2 з рахунком 8:3