Відбили пенальті і забили 6 «сухих» м’ячів
Понеділок, 09 жовтня 2017, 16:18

0910 умань г

Уманський ФК «Центр-Монтаж-Енерго» дома впевнено обіграв «Урожай»

ФК «Центр-Монтаж-Енерго»- «Урожай» м. Корсунь-Шевченківський – 6:0

8 жовтня 2017,м.Умань.

Арбітри: Шланчак Володимир,Білорус Михайло, Коливай Дмитро

ФК «Центр-Монтаж-Енерго»: Налікашвілі, Кордюк, Яловенко, Горщинський Максим,Іванов, Полозюк, Вовченко, Мітленко, Комаї Шараф ДінТанко, Горщинський Владислав,Зозуля. Запасні: Нехта, Устенко, Дмитрук, Загородній, Діденко, Здебський, Погорілий,

 Голи: Горщинський Влад(50, 53, 90+1),Зозуля(23,63), Здебський(90+2)

У стартовій грі другого етапу чемпіонату Черкаської області на стадіоні «Уманьферммаш» в м.Умань, зустрічались команди, які були на вищих щаблях турнірних таблиць у своїх групах за підсумками двох кіл. Хотілось відзначити, що це була перша офіційна зустріч цих команд, наставники яких є вихованцями Луганського футболу і в далекі 90-ті грали разом за Стаханівський «Вагонобудівник» в другій лізі СРСР, а потім України – Дегтьяров Анатолій і Баткаєв Геннадій.

У першому таймі вболівальники, які попри дощову погоду прийшли підтримати своїх улюбленців, побачили вдосталь боротьби на всіх куточках поля. Єдиний гол до перерви зумів забити Андрій Зозуля, вправно розібравшись у штрафному майданчику після першокласної передачі Вільяна, який був вельми активний  на своєму фланзі.

Після перерви корективи тренера господарів принесли свої результати. Другий гол на рахунку Андрія Зозулі, і чергових три голи поклав до своєї скарбнички кращий бомбардир першості Владислав Горщинський. Шостий, останній  мячу грі на рахунку Олександра Здебського. Ще  один рекорд стадіону, і історичний момент для нашого клубу, це відбиття ТРЬОХ!!! поспіль одинадцятиметрових Миколою Налікашвілі. Як завжди № 1 на висоті під овації трибун.

Хотілось би відмітити команду «Урожай». Незважаючи на великий рахунок, футболісти з Корсунь-Шевченківського продемонстрували гарний футбол, який високо оцінили вболівальники.

Прес-служба ФК «Центр-Монтаж-Енерго»

0910 умань1

 

0910 умань 2

0910 умань 3