У фіналі турніру пам’яті братів Бишовців зустрінуться перші команди ЧДТУ та ЧІБС
Написав Дмитро Майстренко   
Середа, 21 березня 2012, 09:57

DSC07113

Перші два матчі з міні-футболу відіграли на турнірі в пам’ять про братів Бишовців у спортивному залі Черкаського державного університету.

 

У межах змагань взяли участь по дві команди від Черкаського державного технологічноко університету та Черкаського інституту банківської справи.Турнір проходить уже втретє. Присвячений він пам’яті двох братів-футболістів ЧДТУ Олексію та Максиму Бишовцям, які трагічно хагинули в автокатастрофі. Організували турнір Павло Кандиба та Віктор Щириця.

 

ЧДТУ-2 – ЧІБС-1 5:7

Відкривали турнір гравці ЧДТУ-2 та ЧІБС-1. Відкрили рахунок у матчі міні-футболісти технологічного університету. Деякий час їм вдавалося утримувати цей рахунок, але потім під кінець першого тайму вони пропустили аж м’ячі. Здавалося, що всі питання у матчі вже вирішено. Проте у другому таймі ЧІБС-1 розслабилися і футболісти ЧДТУ-2 змогли навіть зрівняти рахунок, завдяки двом дублям своїх чорношкірих „легіонерів”. Та втримати хоча б нічійний рахунок гравцям другої команди технологінчого унівеситету не вдалося і під завісу матчу в їхніх воротах ще двічі побував м’яч.

ЧДТУ-1 – ЧІБС-2 8:2

У другому матчі в боротьбі за вихід до фіналу зустрілися ЧДТУ-1 та ЧІБС-2. У цій зустрічі гравці першої команди технологічного університету легко розібралися з другою командою банківського інституту. У першому таймі ЧДТУ-1 чотири рази розписалися у воротах „банкірів”, які відповіли лише двома. Такий рахунок протиримався майже до кінця матчу. Але за останні 10 хвилин ЧІБС-2 змушені були ще чотири рази діставати м’яч із власних воріт.

 

Фінал та гра за третє місце відбудуться 22 березня у спортивному залі ЧДТУ.