"Славутич" в боротьбі поступився п'ятій команді Першої ліги
Написав Administrator   
Понеділок, 19 березня 2012, 08:56

916-3

Дата матчу – 18.03.2012 р.

м.Севастополь. Стадіон «Колос». 500 глядачів. +13. Початок о 13 год.

«Славутич»: Ю.Кисилиця, А.Книжник, О.Тарасенко, Є.Тарасенко, Д.Фаворов, Т.Листопад, Є.Гуд, С.Таран (Д.Кошелюк, 68), М.Сергійчук, Р.Дацюк (Є.Трандафілов, 69), В.Горкун (О.Лобов, 68).

Тренер: О.Кирилюк.

Голи: С.Кузнєцов (9 пен.), Є.Космачов (26) – Є.Гуд (72 пен.).

Генеральною репетицією для ПФК «Севастополь» за шість днів до старту весняної частини чемпіонату України серед команд першої ліги став поєдинок проти черкаського «Славутича».

Вищі за класом господарі  вдало розпочали матч: на дев’ятій хвилині за фол Олега Тарасенка проти Шевчука був призначений пенальті у ворота друголігового колективу. Севастополець Сергій Кузнєцов чітко реалізував покарання з одинадцятиметрової позначки. В середині першого тайму Євген Космачов майстерним ударом зі штрафного подвоїв перевагу ПФК «Севастополь».

По перерві славутчани відчули в собі впевненість та вирівняли перебіг поєдинку на футбольному полі. А пресинг на чужій половині поля приніс свій результат: Євген Трандафілов, пройшовши флангом, зробив вивірену передачу на Михайла Сергійчука, якого не за правилами зупинили в карному майданчику моряків. Капітан черкащан також був точним при виконанні одинадцятиметрового удару.

О.І.Кирилюк, головний тренер «Славутича»:


 

fcslavutich.ck.ua       fcsevastopol.com