Обговорено питання створення муніципального футбольного клубу
П'ятниця, 28 липня 2017, 19:28

280717 99

Відбулася чергова нарада робочої групи по вивченню питання створення на Черкащині муніципального футбольного клубу

 

У нараді під головуванням заступника міського голови Черкас Ігоря Коломойця взяли участь: заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Катерина Коваленко, директор КП «Центральний стадіон» Юрій Гончаров,  представник «Ультрас» Черкаси Данило Майоров, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради, депутат Черкаської обласної ради Сергій Воронов, генеральний директор ТОВ ФК «Черкаський Дніпро» Сергій Богуславець.

На зустрічі розглядалися два варіанти створення муніципального футбольного клубу. Один з них передбачає, що засновником клубу є міська влада Черкас, а обласна рада за допомогою субвенцій бере участь у фінансуванні клубу. Інший варіант передбачає створення муніципального футбольного клубу де частки Черкаської міської ради та Черкаської обласної ради будуть рівними 50х50.

Для винесення питання створення муніципального футбольного клубу і його статуту на розгляд депутатів, своє кінцеве слово до 8 серпня мають сказати юристи.