Чергова домашня перемога!
Понеділок, 19 червня 2017, 10:15

190617 2

«Олімп» (Кам'янка) – «Росава-Наша ряба» (Степанці) 1:0 (1:0). Огляд матчу восьмого туру Чемпіонату області.

 

«Олімп» (Кам'янка) – «Росава-Наша ряба» (Степанці) 1:0 (1:0).

Арбітри: Березняк, Потайчук, Залозний.

17.06.2017 р. м.Кам'янка. Стадіон «Авангард». 350 вболівальників.

«Олімп»: Кудін, Кузик, Гарнага, Нор, Лобода, Маняк, Остренко, Пугачов (Макогін, 60), Вагін (Хіврич, 82), Голуб (Коркач, 65), Підвисіцький.

«Росава»: Сорокін, Бовшик, Литовченко, Вовк, Когус (Дєєв, 50), Агарін (Іщенко, 68), Болюк, Подгорський (Бобков, 62), Конюша (Кисіль, 46), Волошенко.

Гол: В.Підвисіцький (12).

 

До Кам'янки завітали минулорічні кривдники «Олімпа», які завдали йому нищівної домашньої поразки. Тому цього року олімпійці були налаштовані взяти реванш, настрій кам'янчан був бойовим. З перших хвилин кам'янчани почали підтверджувати статус господарів: вже на 10-й хвилині Гарнага подає кутовий, Голуб головою пробиває у нижній лівий кут воріт, воротар відбиває перед собою, Маняк добиває, але з кількох метрів влучає у Сорокіна, м'яч відлітає до Підвисіцького, але той знову влучає у воротаря. І все ж таки, за дві хвилини Гарнага з правого флангу неймовірним пасом виводить Підвисіцького на побачення з Сорокіним, Віталій не залишає супернику жодних шансів – 1:0.

На 26-й хвилині Маняк, з передачі Гарнаги, з декількох метрів розстрілює ворота «Росави», але знову влучає у воротаря. Ще за три хвилини Голуб проривається по центру, пасує на Підвисіцького і той забиває, що правда з положення «поза грою». На останніх хвилинах тайму «Росава» мала жалюгідне видовище, на 44-й хвилині Підвисіцький виходить сам на сам, але влучає в штангу, ще за хвилину Сорокін невдало вибиває від воріт, Остренко перехоплює м'яч, обігрується з Підвисіцьким, котрий пасом в дотик виводить Павла на ударну позицію, але останній пробиває вище воріт.

Початок другого тайму став продовженням першого, на 49-й хвилині, Підвисіцький перехоплює м'яч, пасом виводить Голуба на побачення з воротарем, Влад перекидає кіпера, але забракло влучності. На 55-й Голуб пробиває з лінії штрафної, і знову мимо. В останні двадцять хвилин кам'янчани віддали ініціативу супернику, але «Росава» змогла створити лише один гольовий момент на 90-й хвилині. Кудін в натовпі гравців випускає м'яч, нападник «Росави» в падінні пробиває але вище воріт.

В підсумку мінімальна перемога кам'янчан, вболівальники полишали трибуни в піднесеному та задоволеному настрої, від якісної гри своєї команди.

 

 

ФК «Олімп» Кам'янка