Змагалися футболісти-студенти
П'ятниця, 02 червня 2017, 08:17

020617 1

У Смілі відбувся чемпіонат Черкащини з футболу серед чоловіків за програмою XV Універсіади області серед вишів

 

Змагання проходили у два етапи: груповий та фінальний. На груповому етапі змагалися 6 команд (близько 108 спортсменів). У матчах групи «А», які проходили на стадіоні «Локомотив», змагалися команди Черкаського національного університету ім. Б.Хмельницького, Уманського державного педагогічного університету ім. П.Г.Тичини, та Черкаського державного технологічного університету. У групі «В» (стадіон «Юність») зустрічалися команди Черкаського навчально-наукового інституту ДВНЗ «Університет банківської справи», Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля та Уманського національного університету садівництва.

До фінальної частини потрапили команди УДПУ та УНУС, які боролися за третю сходинку п'єдесталу, та команди ЧНУ та ЧІПБ, які змагалися за «золото». У матчі за 3 місце у безкомпромісній боротьбі серед уманських команд сильнішими виявилась команда УНУС (3:2). У фінальному двобої перемогу святкували «пожежники» – матч між командами ЧНУ та ЧІПБ закінчився з рахунком 0:1 на користь майбутніх рятівників.

Склад команди ЧІПБ: Чмих Ігор, Панченко Владислав, Мельничук Андрій, Вермянчук Юрій, Черненко Дмитро, Горбань Богдан, Дзюба Дмитро, Таранович Олександр, Лимар Володимир, Сумченко Владислав, Грисюк Сергій, Хорошковський Дмитро, Курилюк Олександр, Агарін Кирило, Борисенко Віталій, Жежела Станіслав, тренер – Ю.В.Лісняк.

Черкаське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України