Амбіції підтверджені голами
Середа, 10 травня 2017, 12:33

100517 4

Футболісти «ЛНЗ-Лебедин» і у матчі-відповіді 1/2 фіналу кубку області виграли з рахунком 4:0

 

Перша гра півфінальної пари «ЛНЗ-Лебедин» (Шполянський р-н) – «Златокрай 2017» (Золотоніський р-н) 2 травня у Золотоноші закінчилася перемогою гостей – 4:0. Після такої поразки потрібно бути великим оптимістом, щоб сподіватися у гостях відіграти таку різницю м’ячів. Тим паче у команди («ЛНЗ-Лебедин»), яка за підбором гравців не загубилася б у Другій професіональній лізі.

Незважаючи на результат першої зустрічі, на матч-відповідь команди вийшли своїми бойовими складами. У золотонісців диcкваліфікацію відбув Матвієнко і склав пару у нападі Хрипченку. Господарі поля також націлені на атакувальні дії, а не утримання своєї переваги. Свої «гольові» наміри підтверджують активністю біля воріт голкіпера златокраївців. Зі свого боку гостям втрачати особливо нічого, тож на початку матчу намагаються забитий швидкий м’яч. Проте біля їхніх воріт їм спокою не давав Грицай, який разом з Барбановим тримали у напрузі захисників. У підсумку на 17 хвилині матчу Барбанов заробив пенальті, а Грицай його реалізував – 1:0. Через 10 хвилин той же Барбанов подвоює перевагу своєї команди – 2:0. Далі події на футбольномурозвивалися через призму підготовки обох команд до матчів чергового туру чемпіонату області: «Златокрай 2017» дома зіграє проти «Альтаїра», а лебединців чекає виїзд у Степанці, де місцева «Росава-Наша Ряба» ще не вигравала у чемпіонаті.

Отже, після перерви матчу «ЛНЗ-Лебедин» – «Златокрай 2017» в складах обох команд відбулося багато замін.

Ближче до закінчення матчу стало помітно, що на лаві запасних у лебединців є багато футболістів, які мають право виходити на матчі і встратовому складі. Спочатку зіграла пара Лобов-Степанов, де останній результативно завершив вихід один на один з воротарем – 3:0 (73 хв.). Згодом ще один гравець, який вишов на заміну – Литовчак, робить рахунок 4:0 (84 хв.).

«ЛНЗ-Лебедин» виходить у фінал де зустрінеться з кочубіївським ФК «Базис». Місце проведення матчу ще не визначене.         

 

«ЛНЗ-Лебедин» «Златокрай 2017»  4:0 (2:0)

1/2 фіналу Кубку Черкаської області. Матч-відповідь.

9 травня. Лебедин

Арбітр: Олег Шкурченко (Ватутіне)

Асистенти арбітра: Віталій Залозний (Городище), Іван Баранов (Канів)

«ЛНЗ-Лебедин»: Д. Козаченко (46, Є.Дейнеко), В. Алєксандров, Р. Коломієць, О. Парфьонов, А. Калініч, Т. Листопад (55, О.Лобов), Є. Гуд, (46, Колодяжний), В. Ткаченко (46, П. Стєпанов), Барбанов (58, А. Охременко), С. Дєдов (46, С. Карнаух), В. Грицай (46, М. Литовчак).Головний тренер: Василь Гречаний

ФК «Златокрай 2017»: О. Манжела (46, Ю. Ткаченко), І. Дробітько (46, С. Приходько), В. Гонщик (58, С. Кравченко), Д. Сидоренко (46, О. Аргеєв), О. Коркішко, О. Котелюх, М. Агарін (74, Д. Лебідь), О. Алєксєєв (46, О. Цюпаченко), А. Білоус (46, В. Кобрушко), А. Хрипченко, А. Матвієнко.

Почесний президент Олександр Лісовий, президент Сергій Макаренко, віце-президент Микола Безгуба.

«Черкаський спорт»