СК «Базис» Кочубіївка – «Альтаїр» Драбів 1:1 (0:0)
Середа, 10 травня 2017, 01:50

bazis cup 01

Матч-відповідь 1/2 фіналу розіграшу

Кубка Черкаської області

9 травня 2017 року

 

СК «Базис» Кочубіївка – «Альтаїр» Драбів 1:1 (0:0)

Арбітри: Ю.Фощій (Черкаський р-н), Є.Цибулько (Канів), С.Шлончак (Черкаси).

Делегат-інспектор: П.Петько (Черкаси).

Голи: С.Янчук (75) – С.Грищук (89).

 

bazis cup 002

 

Видовищним, безкомпромісним, із закрученим сюжетом видався півфінальний двобій між «Базисом» та «Альтаїром». Обидва матчі, що викликали значний глядацький інтерес, завершилися результативними нічиїми, проте за додатковими показниками (кількість м’ячів забитих на полі суперника) до фіналу потрапила команда із Уманщини. Як і в попередній грі драбівчани, не реалізувавши низку гольових нагод, не спромоглися дотиснути свого опонента в кінцівці поєдинку.

Передував грі у Городецькому представницький Всеукраїнський турнір серед юнацьких команд.

Перший тайм пройшов за переваги приїжджої команди, яка вдало застосовуючи пресинг, взяла м’яч під свій контроль. Дві гольові нагоди після навісів із лівого флангу почергово змарнували Володимир Ординський та Юрій Дмитренко – у першому випадку після удару півзахисника «Альтаїру» шкіряна кулю влучила у стійку, а другому капітан драбівчан в падінні пробив над поперечкою воріт «Базису». Господарі за найменшої нагоди намагалися агресивно контратакувати.

 

bazis cup 003

 

У другому таймі господарі поля вміло відтіснили свого суперника від власних воріт та за сценарієм двораундових поєдинків вичікували на помилку опонента, якому необхідно було забивати гостьовий гол. Що власне і відбулося на 75-ій хвилині матчу, коли досвідчений 39 річний граючий тренер уманчан Сергій Янчук, промчавши у супроводі захисника, поцілив у дальній нижній кут – 1:0.

Пропущений гол по-спортивному розізлив та завів футболістів «Альтаїру». На 89-ій хвилині захисник гостей Сергій Грищук, результативно підключившись до атаки, ударом головою увігнав шкіряну кулю до сітки воріт «Базису».    

 

bazis cup 004

 

Справжній штурм влаштували підопічні Романа Поліщука у компенсований арбітром час. Дві нагоди вирвати перемогу були у Сергія Мачульського.

Нічия 1:1 дозволила команді із Кочубіївки вперше у своїй історії зіграти у фіналі обласного Кубка.

 

bazis cup 005

 

bazis cup 06

 

 

bazis cup 07

 

bazis cup 08