Дмитро Білоног – герой 27 туру!
Написав Администратор Черкаський Спорт   
Понеділок, 01 травня 2017, 18:03

2017-04-29-6

Вихованець черкаського футболу був включений в символічну збірну 27 туру української Прем'єр-ліги

 

Дмитро Білоног («Зірка» Кропивницький)

Footboom: Перемога над львівськими «Карпатами» «Зірці» далася досить непросто, проте вона була здобута завдяки зусиллям форварда, який і сам забив м'яч, і допоміг партнерам відзначитися, заробивши пенальті, який дозволив кропивничанам вийти вперед на 30-й хвилині поєдинку. В цілому міг Дмитро і ще забивати, але десь техніка, десь поле підводили гравця. Також варто відзначити, що нападник не боявся йти відпрацьовувати в оборону, десь навіть грубо граючи в центрі поля.

 

Football.ua: Був, мабуть, найактивнішим у складі господарів – постійно рвався вперед, цікаво було спостерігати за його суперництвом з Нестеровим. Забив сам, також заробив пенальті, з якого забив Загальский. У другому таймі виходив один на один, але не зміг реалізувати. Хоча тут можна пред'являти претензії не тільки Дмитру, але і не дуже хорошому газону.

 

Sport Arena: Один з найяскравіших гравців туру – був постійно в русі, шукав м'яч, відкривався під передачі, будучи готовим стартонути і виграти у опікунів в швидкості. Зрівняв рахунок у найважливіший момент, а потім заробив пенальті, з якого «Зірка» вийшла вперед.

 

010517 5

 

UA-Футбол: Форвард кропивницької команди був однією з найпомітніших фігур на полі в першому таймі. Його активність і напористість створювала проблеми для оборони «Карпат». Саме Дмитро зрівняв рахунок в першому таймі, опинившись в потрібному місці в потрібний час, а потім заробив пенальті, який реалізував Ігор Загальский. У другому таймі Білоног міг оформити дубль, але, вийшовши один на один з Боровиком, аж надто зблизився з воротарем.