Матч невикористаних можливостей!
Неділя, 30 квітня 2017, 13:20

300417 8

Чемпіонат Черкаської області

«Олімп» (Кам'янка) – «Спартак» (Золотоноша) 1:1 (0:1)

 

ФК «Олімп» (Кам'янка) – «Спартак» (Золотоноша) 1:1 (0:1)

Голи: В.Підвисіцький (74) – О.Литвиненко (40).

«Олімп»: Кудін, Кузик, Левенець, Маняк, Гарнага, Лобода, Зоря (Вагін, 76), Пугачов (Нор, 85), Остренко, Голуб (Коркач, 86), Підвисіцький.

«Спартак»: Крикун, Безпрозванний, Дробний, Литвиненко, Лукомський, Педченко, Міхновський, Сініцін, Нікішов, Губа, Макала.

 

Матч відкриття «Олімп» проводив вдома з минулорічний аутсайдером золотонішським «Спартаком». Кам'янчани контролювали м'яч протягом всього матчу, мали нагоду відкривати рахунок Голуб, Підвисіцький, Зоря, Лобода, Остренко, але забракло майстерності. В котре спрацювало правило «не забиваєш ти, забивають тобі». Гості за весь матч спромоглися лише на одну контратаку, й та стала гольовою, на 40-й хвилині Олександр Литвиненко завдав неймовірний удар, м'яч влітає в сітку воріт 0:1. В другому таймі олімпійці йшли вперед, створювали момент, але Крикун постійно рятував ворота спартаківців. І все ж таки після чергового кутового, на 74-й хвилині Віталій Підвисіцький головою зрівнює рахунок – 1:1. В останні п'ять хвилин м'яч мав нагоду тричі побувати в сітці воріт суперника, але фортуна в цей день була на боці спартаківців.

 

Прес-служба ФК «Олімп»