"Славутич" оформив чергову перемогу в контрольному матчі
Написав Administrator   
Понеділок, 05 березня 2012, 07:40

 533x354-images-be90b29c911671a27eaa6955fb7d6f31

«Славутич» Черкаси – «Гірник-спорт» Комсомольськ  1:0 (1:0)

Дата матчу – 04.03.2012 р.
Місце матчус.Білозір’я. Штучне поле. Початок о 12.50. + 0. 60 глядачів.

Арбітр: М.Погорілий (Кам’янка).

 

   Як і півмісяця тому в Кременчуку, «Славутич» знову переміг комсомольців, але вже у Білозір’ї з рахунком 1:0. Футбол відповідав статусу весняного: велике непоборне бажання, купа гольових моментів та їх значний відсоток нереалізації.

   Уже на п’ятій хвилині рахунок у матчі було відкрито: Тимофій Листопад закинув м’яча за спини захисників на хід Сергійчуку. Михайло в подібних ситуаціях не залишає шансів голкіперам. Відразу ж гості втратили можливість відігратися – Юрій Кисилиця потягнув удар головою Олександра Андріанова.

   У середині тайму славутчани влаштували справжній штурм воріт «Гірника-спорт». Протягом хвилини двічі флангові передачі міг замикати Валентин Горкун, а Сергійчук спробував запустити за «комірець» воротарю.

   Проблемою для черкащан виявилися розіграші кутових: двічі за «Славутич» зіграв каркас їхніх воріт. Ефектним був удар Станіслава Рибки головою в поперечку.

   У другій половині партнери двічі виводили свого капітана на ударну позицію. У першому випадку Євген Гуд пробив вище воріт, а в другому епізоді голкіпер комсомольців, блиснувши реакцією, відвів загрозу на корнер. Подача від кутового прапорця – і Олег Тарасенко ледь не розстріляв ворота приїжджої команди.

   Також відзначимо ривок Романа Дацюка – тут уже стійка допомогла гірникам, та навіс Олександра Лобова, після якого В’ячеславу Ткаченку не вистачило лічених сантиметрів, щоб головою увігнати шкіряну кулю до сітки воріт.

   Славутчани ні на мить не дали засумніватися в кінцевому підсумку матчу – чергова перемога в черговому спарингу. Наступного разу команда збереться вранці 7 березня та вирушить на навчально-тренувальний збір до Алушти.


 

«Славутич»: Ю.Кисилиця (О.Крупниченко, 46), А.Книжник (Є.Трандафілов, 80),  Є.Тарасенко, О.Тарасенко (С.Грищук, 88), Д.Фаворов, Т.Листопад (Р.Дацюк, 69), С.Таран (Д.Кошелюк, 56), Є.Гуд (Д.Кобіков, 88), Д.Атаманюк (В.Ткаченко, 56), М.Сергійчук, В.Горкун (О.Лобов, 62). Тренер: О.Кирилюк.

Голи: М.Сергійчук (5).

fcslavutich