Стартує "Кубок Ретро"!
Написав Максим Гаптар   
Вівторок, 28 лютого 2012, 21:50

myach_football1turnirretro000597

Днями у Кончі-Заспі розпочнеться міжнародний футбольний турнір під егідою ФК "Ретро" Ватутіне, під назвою "Кубок Ретро". У змаганні візьмуть участь 8 команд із 7-ми країн. Турнір проходитиме з 1-го по 4-те березня.

 

У цьому турнірі гратимуть такі команди: ФК "ПМЦ-Постави" Білорусь; "РФШ" Латвія; ФК "Оцелул-2" Латвія; "Мордовія" Росія; "Веріс" Молдова; "Металург" Росія; "Екранас" Литва та ватутінське "Ретро". Команди розподілені на дві групи. Учасник чемпіонату Черкаської області "Ретро" потрапив до групи "А", у якій гратиме проти ризької "РФШ", білоруської "ПМЦ-Постави" та румнуського "Оцелулу-2". Суперники нашої команди більш ніж серйозні, оскільки всі вони є професіоналами та грають у перших та других дивізіонах своїх вітчизняних чемпіонатів.

"Ретро" є єдиним клубом із цієї компанії, який не бере участі у Першій чи Другій лізі. Ватутінська команда грала минулого сезону у чемпіонаті Черкаської області і на цьогорічний сезон має амбітні плани. "Ретро" проводить низку зборів у європейських країнах, таких як: Нідерланди, Бельгія, Польща, Уорщина. На останніх зборах ватутінці переграла молодіжний склад чемпіона угорщини - "Дебрецен". Тому варто очікувати, що команда нашої області не загубиться на своєму домашньому турнірі і покаже якісний футбол.

 retrocup2012-0000000000000094576

"Черкаський спорт" пильно стежитиме за цим турніром і буде висвітлювати інформацію про нього. Слідкуйте за оновленнями на сайті та вболівайте разом з нами за наш клуб.