Уманчанки в складі збірної України U-19 розгромили одноліток із Болгарії
Написав Administrator   
Понеділок, 22 серпня 2016, 15:48

CaJzz5330lM

П'ятеро футболісток із уманського ЖФК "Пантери" долучилися до розгрому болгарок у Турнірі розвитку УЄФА.

19 серпня у болгарському містечку Албена молодіжна жіноча збірна команда України провела свій другий поєдинок в рамках Турніру розвитку УЄФА. Цього разу суперниками підопічних Наталії Зінченко були господарки турніру – збірна Болгарії.

 

Ця зустріч, як і матч, що відбувся днем раніше проти Молдови,  пройшов за повної переваги наших дівчат, що і вилилось у 7 голів в ворота болгарок. До перерви «синьо-жовті» зусиллями Діани Ковтун зуміли забити лише два голи. А от справжня феєрія м’ячів на будь-який смак розпочалась у другому таймі.

 

Спочатку каре оформила Ковтун забивши на 57 та 80-й хвилині зустрічі. Після такого розвитку подій наші суперниці геть знітились і ще тричі пропустили в кінцівці гри. Два голи з одинадцятиметрової позначки - на рахунку Полюхович, а ще один м’яч забила Рубан.

У підсумку, більш ніж переконлива перемога українок, яка дозволила команді посісти лише другу сходинку турніру. Перше місце у молдаванок, які за рахунок перемоги над Україною і нічиєї в основний час проти Болгарії мають на один бал більше за «синьо-жовтих». Третя сходинка - у Болгарії, в активі якої 2 очки.

 

Турнір розвитку УЄФА

 

Болгарія WU-19 - Україна WU-19 - 0:7

Голи: Ковтун (13, 18, 57, 80), Рубан (86), Полюхович (88, пен., 90+1, пен.)

Болгарія WU-19 (стартовий склад): Ніколова – Іванова, Бірова, Петкова, Дімітрова, Петрова (к), Янєва, Александрова, Ангелова, Желєва, Атанасова

Україна WU-19 (стартовий склад): Рябовіл - Олійник, Будаєва, Команда, Деркач, Полюхович (к), Бубняк, Ковтун, Шевчук, Гриб, Рубан (Кумеда, Рибалкіна)

www.ffu.org.ua