«Дніпро-80» володар Суперкубку України!
Написав Максим Гаптар; Фото: Ігор Бутенко   
Неділя, 26 лютого 2012, 19:58

dnipro80superkubokIMG_2869

Юні футболісти черкаського «Дніпра-80» з рахунком 2 : 1 переграли «Іллічівець-Старт» і тим самим завоювали Суперкубок України серед дітей 1998-99-х років.

dnipro80superkubokIMG_2868Справжнє свято дитячого міні-футболу відбулося сьогодні в ПС «Будівельник». Глядачі вщерть заповнили черкаську спортивну арену. Футболісти обох дитячих команд провели весь матч на зустрічних курсах, постійно атакуючи ворота суперника. Активніше матч розпочали господарі, але їхні атаки не були гострими, оскільки не завершувалися ударом.

Згодом гості заволоділи ініціативою, притиснувши черкасців до воріт. Але ситуація змінилася після того як «Дніпро-80» відкрило рахунок. Дмитро Масло, котрий вийшов на заміну замкнув прострільну передачу свого партнера по команді.

Однак футболісти «Іллічівця» не знітилися і швидко відновили рахунок. Гра і далі продовжувалася за нічийного рахунку. Команди обмінювалися гострими моментами, аж поки капітан черкасців Олексій Передерій не забив переможний гол своєї команди. До речі, цей гол викликав бурхливу реакцію з боку вболівальників, які нарікали на те, що взяття воріт було із порушенням правил, але це не вплинуло на рішення суддів. Черкасці у підсумку втримали свою перемогу, яка дозволила їм вибороти суперкубок. Найкращим гравцем матчу було визнано капітана «Дніпра-80» Олексія Передерія.

dnipro80superkubokIMG_2930

Тарас Коломієць, тренер команди «Дніпро-80»: