Збірна України U-18 з баскетболу виграла свою групу і вийшла у чвертьфінал!
Написав Administrator   
Четвер, 04 серпня 2016, 11:39

356 1470254924

Переконлива вольова перемога українців у третьому турі над Словаками – 78:61 дозволила нашим хлопцям посісти першу сходинку.

 

Неймовірна турнірна закрутка відбулася в одній із груп на чемпіонату Європи в дивізіонні "В". З самого початку турніру у групі "D" виділилося тріо претендентів на путівку у плей-оф. Окрім збірної України U18, яку представляють і "Черкаські Мавпи", це команди Словаччини та Грузії. Переконлива вольова перемога українців у третьому турі групового етапу над Словаками – 78:61 дозволила нашим хлопцям впевнено йти турнірним шляхом. 

 

 

 

З огляду на боротьбу з двома конкурентами не надто зіпсувала турнірні перспективи позавчорашня мінімальна поразка грузинам (71:72). Більше того, за таких турнірних розкладів українці на останній тур групи залишилися зацікавленим глядачем, який мав спокійно спостерігати за розбіркою конкурентів, котра могла подарувати нашим хлопцям навіть перемогу у груповому етапі. Таке шоу, перед днем відпочинку (сьогодні вихідний на турнірі) не могли оминути українці. Весь тренерський штаб, після тріумфу над Шотландією, залишився стежити за розбіркою Грузії та Словаччини.

 

 

 

Перемога Словаччини більше гарантувала б нашим хлопцям перше місце у групі! За інших обставин першим були б грузини, Україна – другою.  У підсумку матч завершився перемогою словаків, які відчепили від плей-оф Грузію і допомогли Україні посісти перше місце в групі!

 

 

Важливим у розподілі місць у групі є суперник наступного раунду. Друга команда нашої групи уже у чвертьфіналі ймовірно виходить на Чехію, яка з чотирьох матчів у групі "С" здобула три розгромні перемоги! Звісно, чехам свою перевагу у групі потрібно ще доводити очною дуеллю проти мотивованих естонців. Естонія несподівано оступилася у грі з Данією і зараз грає з вогнем. Матч цих команд стартує о 22:00.

 

 

Група D

 

 

 

Група C