«Черкаські Мавпи-2» здолали «Кіровоград-2»
Написав Максим Гаптар   
Четвер, 26 грудня 2013, 10:54
2mavpsIMG 3156 1387981903 
Вчора друга команда «Черкаських Мавп» відвідала Кіровоград, де перемогла однойменну команду з рахунком 67 : 62.
 
«Черкаські Мавпи-2» продовжують переможну ходу у чемпіонаті України. Цього разу підопічні Микола Неухацького на виїзді зустрічалися з командою «Кіровоград-2». Матч у сусідній області був напрочуд складним для «Мавп».

Кіровоградські баскетболісти понад усе прагнули реваншуватися за поразку в Черкасах. У рівному матчі кожна з команд певний час лідирувала в рахунку. Спочатку «Мавпи» пішли у відрив, однак їхні суперники рахунок зрівняли й переломили хід матчу. Однак краще кінцівку матчу провели черкаські баскетболісти, котрі зуміли дотиснути суперника. У підсумку 67 : 62, «Черкаські Мавпи-2» вдруге перемагають «Кіровоград-2».
Микола Неухацький, головний тренер «Черкаських Мавп-2»:
«Складний був матч, в якому ми перемогли за рахунок того, що агресивно захищалися. Враховуючи те, що ми грали без Андрія Куліша та Святослава Михайлюка, які грали проти «Кіровограду» під час домашньої гри, нам було досить складно. Протягом матчу зробили чимало безглуздих втрат, програли підбирання. Андрій Шаламов не дограв матч і сів через перебір фолів, тому нашим високим було досить складно. Проте завдяки агресивному захисту, ми часто робили перехоплення й втікали у швидкі відриви, ми перемогли. Також у нас була дещо ширша ротація гравців, тому наприкінці зустрічі суперник втомився, а ми були свіжішими».
«Кіровоград-2» – «Черкаські Мавпи-2» 62 : 67
«Черкаські Мавпи-2»:
Воєвода – 19 очок, 2 підбирання, 3 передачі, 2 перехоплення; Шаламов – 16 очок, 9 підбирань; Рудаков – 8 очок, 9 підбирань; Бабич – 7 очок, 4 підбирання, 6 втрат; Кобець – 7очок, 4 підбирання, 3 перехоплення; Мірошніченко – 4 очка, 3 підбирання, 2 передачі, 2 перехоплення; Білоус – 3 очка; Голік – 1 очко, 3 підбирання; Руслов – 4 підбирання.
Останній матч у 2013-му році баскетболісти «Черкаських Мавп-2» проведуть 28-го грудня. У рідних стінах черкаські баскетболісти прийматимуть дніпродзержинський «ДУЕП».