"Реал" цікавиться Святославом Михайлюком!
Написав Максим Гаптар   
П'ятниця, 23 серпня 2013, 16:12
mykhaylukreal9560860279 ba2bab1f55 c
Перспективний черкаський баскетболіст Святослав Михайлюк потрапив у поле зору гранда європейського баскетболу.
 
Прекрасна гра українського свінгмена Святослава Михайлюка на чемпіонаті Європи U16, який нещодавно завершився у Києві, привернула до 16-річному таланта чималий інтерес з Європи. Як повідомляє грецьке видання Eurohoops.net, мадридський "Реал" неабияк зацікавлений в послугах Ммхайлюка.
У Європі Святослава вже встигли порівняти з легендою баскетболу Драженом Петровічем (першим це зробив президент ФБУ Олександр Волков), тоді як у самого черкасця є свій улюбленець.
"Мій улюблений гравець - Кайрі Ірвінг. Неважливо, що він розігруючий. Для мене не принципово, на якій позиції грати - я можу грати першого, другого і третього номерів. Звичайно ж, мені треба покращувати багато компонентів гри - техніку, захист, гру на підборах "- зазначив Святослав Михайлюк.
Окрім "Реала" баскетболіст "Черкаських Мавп" вже "на олівці" у чималої кількості американських університетів. Сам гравець з цього приводу говорить наступне: "Якщо запросять, то я поїду".
Святослав Михайлюк увійшов до символічної п'ятірки кадетського Євробаскету. Українець набирав 25,2 очка, 8,0 підбору і 3,4 передачі в середньому за 37 хвилин у матчах чемпіонату Європи.
 
Джерело: Eurohoops.net