"Черкаськы Мавпи" переконливо обіграли лідера Суперліги
Написав Administrator   
Неділя, 21 жовтня 2012, 15:03

Image_992

"Черкаські Мавпи" - "Хімік" - 78:58 (14:12; 23:17; 23:9; 15:20)


    «Черкаські Мавпи» здобули другу поспіль переконливу перемогу, цього разу обігравши одного з лідерів чемпіонату. Захопивши ініціативу ще до великої перерви, господарі паркету здійснили вирішальний спурт у третій чверті та здолали «Хімік» із рахунком 78-58.

Незважаючи на виграну боротьбу за підбирання на старті поєдинку, баскетболісти «Хіміка» не могли відкрити рахунок до середини стартової чверті, в той час, як перевага господарів зросла до семи пунктів. І хоча поступово Віллі Дін і партнери вирівняли гру, два поспіль дальні влучання Марко Любічича на останніх секундах першої половини дозволили «Черкаським Мавпам» вирушити на велику перерву, лідируючи 40-29.

Протягом третьої чверті перевага черкаської команди зросла ще на чотирнадцять пунктів. Загалом же максимальна перевага підопічних Йовіци Арсіча в ході матчу сягала 27 очок. І навіть виграна заключна десятихвилинка послугувала для южненців, які, таке враження, були биті своєю ж зброєю, слабкою втіхою.

Найрезультативнішим гравцем «Черкаських Мавп» став Марко Любічич, на рахунку якого 16 очок і 6 підбирань. 15 очок команді приніс Чарльз Томас, 12 очок – Іван Кольєвич, 11 очок – Вінсент Хантер. Денис Яковлєв не здобув жодного очка, зате зібрав 10 відскоків.

Віталій Коваленко приніс «Хіміку» 16 очок. 11 очок додав Віллі Дін, по 7 очок здобули Дево Джозеф й Олександр Сізов.