Нереальні цифри черкаського дублера примусили заамислитись Йовіцу Арсіча
Написав Стас Лопес   
Вівторок, 09 жовтня 2012, 20:32

k2_1349766780

 

   В цьому сезоні, як і минулоріч, «Черкаські Мавпи» представлені в чемпіонату Суперліги серед дублерів. Причому в цьому чемпіонаті наша команда грає наймолодшим складом в лізі. Колектив, який зібраний переважно з гравців 1996 р.н. напередодні чемпіонату потребував «великого» в своєму складі. На цю позицію черкасці запросили дніпропетровця - Андрія Куліша. Попри нетривалі пошуки тренерському штабу вдалося вгадати. Хлопець 1992 р.н. не лише швидко влився колектив, а й допоміг команді здобути перемогу вже в стартовому матчі – це те чого не вдавалося черкаським дублерам весь попередній сезон!

 

   Утім, ще гучнішою може бути реакція на статистику черкаського новачка. У переможній грі з «Кривбасбаскетом» Куліш відзначився 30-ма очками та 23-ма підбираннями!, здобувши 37 балів РЕ. А в матчі з «Азовмашем» додав ще 27 очок, 9 підбирань і 31 бал рейтингу ефективності. Невипадково за останнім показником саме він очолює рейтинг найкращих гравців першості дублерів Суперліги.

Не міг не помітити неймовірні цифри молодого гравця і тренер головної команди – Йовіца Арсіч, який вже залучає перспективного хлопця до тренувань основи «Черкаських Мавп».

 

kk44

Андрій Куліш (№44) вже працює з основною командою