"Черкаські Мавпи" з боями поступились "Азовмашу"
Написав Administrator   
Четвер, 04 жовтня 2012, 21:50

kol

"Черкаські Мавпи" - "Азовмаш" - 73:75 (18:21; 25:13; 18:16; 14:23)

 

Лінн Грір приніс «Азовмашу» перемогу в Черкасах, вдало реалізувавши на останніх секундах гри атаку своєї команди. В підсумку цікавий і напружений матч завершився з рахунком 73-75 на користь маріупольського клубу. Своєю чергою, «Черкаські Мавпи» довели, що можуть на рівних боротися з будь-яким суперником, демонструючи при цьому симпатичний баскетбол.

Щодо перебігу гри, то стартовий спурт господарів паркету результативною серією «погасив» герой матчу Грір, і надалі на паркеті СК «Будівельник» точилася рівна боротьба. Однак у другій чверті «Черкаським Мавпам» вдалося захопити ініціативу, довівши власну перевагу до дев’яти пунктів (43-34). Найрезультативнішим гравцем першої половини став захисник черкасців Іван Кольєвич, на рахунку котрого 11 очок, однак не можна не відзначити й передню лінію «мавп», яка самовіддано боролася в захисті та продуктивно атакували кільце суперника.

І хоча у третій чверті підопічним Йовіци Арсича не вдалося не лише розвинути успіх, а й втримати здобуту перевагу, заключний період команди розпочали за рахунку 59-52. В четвертій чверті команди влаштували просто неймовірний баскетбол, змусивши хапатися за серце то вболівальників із Черкас, то любителів баскетболу з Маріуполя. За лічені секунди до фінальної сирени Станіслав Сокур міг збільшити шанси своєї команди на успіх, однак зумів реалізувати лише один із двох штрафних, зрівнявши рахунок – 73-73. Сподівання ж господарів на овертайм розвіяв Лінн Грір, прохід якого завершився переможним кидком.

Найрезультативнішим гравцем зустрічі став Іван Кольєвич, в активі якого 21 очко та 6 передач. 17 очок на свій рахунок записав Чарльз Томас, по 9 очок – Денис Яковлєв і Вінсент Хантер, який, крім того, як і Марко Любічич, зібрав 10 відскоків.

У складі «Азовмашу» варто відзначити Кирила Натяжка, який реалізував 8/8 кидків із гри та 2/2 штрафних, а також зібрав 7 відскоків. 16 очок, 9 передач і 5 підбирань стали здобутком Лінна Гріра, 15 очок і 8 підбирань – Олексія Печерова.