"Мавпи" виграли. Кольєвіч втретє їде в Черкаси
Написав Стас Лопес   
Середа, 19 вересня 2012, 22:36

   Image_33_2tomas

Чарльз Томас - найрезультативніший гравець матчу 

 

   Презентація, травма та несподіванка: такими епітетами можна охарактеризувати товариський матч «Черкаських Мавп» та «Каспія». Презинтація команди та форми пройшла на пристойному рівні. Черкасці можуть тішитись тому, що переграли третю команду Казахстану, а вболівальники після гри вже назвали нову «розминочну» форму команди топом продажів у новому сезоні. Дійсно, агресивна «Мавпа» на футболці викликає, як мінімум бажання придбати її. А от з опонентом у господарів, як і під час всієї передсезонної підготовки, не вийшло. На гравців якісного рівня в складі «синіх» тягнули лише кілька виконавців. Це представники задньої лінії – Андріускас та Струповіч, а також два «великих» - Гаврілов та Казанцев. Решта в Україні не загубилася хіба, що на рівні Вищої ліги. Причому головні проблеми казахів у цій грі сталися після того, як два останніх присіли через перебір фолів. У черкасців слід відзначити Томаса та Хантера, які на двох зібрали 38 очок, та допомогли команді оформити перемогу з рахунком – 84:65.

    Гіркоти черкаському тренерському штабу додав той факт, що в ігровому епізоді травму отримав основний розігруючий – Данте Свонсон. За попередніми прогнозами він вибув на три тижні.

 

   Ще однією несподіванкою стала заява Йовіци Арсіча на післяматчевій прес-конференції про те, що до команди приєднається Іван Кольєвіч. Як мінімум на два місяці Кольєвіч втретє стане гравцем черкаського клубу.