«Черкаські Мавпи» провели передсезонну прес-конференцію
Написав Администратор Черкаський Спорт   
Понеділок, 30 вересня 2019, 12:02

3009 22 1569789229

На питання журналістів відповідали директор клубу Володимир Гриценко, головний тренер команди Максим Міхельсон та капітан Олександр Кольченко

Головний тренер черкащан відповів на низку питань. Одне з головних стосувалося завдань на сезон. При чому Максим Міхельсон заявив, що хлопці хочуть боротися за чемпіонський кубок і у команди є бажання знову привести його у Черкаси.

Максим Міхельсон, головний тренер БК «Черкаські Мавпи»: «Амбіції як завжди дуже високі. Ми хочемо боротися у кожному матчі і більше того, хочемо битися за чемпіонство! Для початку ми хочемо побачити який вигляд має чемпіонат, відчути його у дії. На папері він виглядає значно сильніший попереднього, та й по факту я впевнений, що він буде цікавішим. В Україну приїхали дорогі і високоякісні легіонери. 
Наш склад, згідно із загальною тенденцією, обновлюється кожен рік. Ми стартуємо з п’ятьма молодими гравцями, з чотирьома досвідченими українцями і трьома легіонерами. По першим матчам подивимося на скільки наша молодь готова до відповідальності і наскільки ми взагалі вгадали зі складом».

Капітан команди, Олександр Кольченко теж з оптимізмом дивиться на старт у новому чемпіонаті і закликав уболівальників підтримати його команду у стартових домашніх іграх проти «Харківських Соколів» та «Дніпра».

Олександр Кольченко: «Ми, як професійні спортсмени, ставимо завдання перемагати у кожному окремому епізоді та окремій грі. У команді звісно ми говоримо, проте, як ми можемо стати сильніше та прогресувати. Я сподіваюся, що цей сезон стане успішним для нас. Хочу усіх запросити підтримати нас протягом довгого чемпіонату. Прийти на найближчий матч проти «Харківських Соколів» 4-го жовтня та підтримувати нас до кінця сезону». 

Генеральний директор клубу прокоментував повернення «Черкаських Мавп» до своїх історичних помаранчево-чорних кольорів.
«Це історичний колір для нашої команди. З нього починався клуб. На сьогодні ми раді повернутися до цих кольорів, ми знаємо і те наскільки цей колір є важливий для більшості наших уболівальників, які підтримують нас з часів заснування команди», - говорить директор «Черкаських Мавп» - Володимир Гриценко.

 Свій перший домашній матч "Черкаські Мавпи" проведуть 4-го жовтня, проти "Харківських Соколів". 

Джерело: сайт БК "Черкаські Мавпи"