Головний трофей «Кубку Венето» з баскетболу знову поїхав до Кривого Рогу
Понеділок, 23 вересня 2019, 18:29

IMG 6007 1569161591

У Черкасах відбувся баскетбольний турнір, де боротьбу за перемогу вели команди вищої ліги чемпіонату України

Серед чотирьох претендентів на перемогу були і баскетболісти команди «Черкаські Мавпи-2». Як і минулого року переможцем змагань став БК «Кривбас» (Кривий Ріг). На другому місці фінішував «Хімік-2» (Южне), третій – «СумДУ» (Суми), а «Черкаські Мавпи-2» завершили змагання на четвертій сходинці.

Результати турніру:

20 вересня

«Кривбас» - «Хімік-2» - 101:96 ОТ

«Черкаські Мавпи-2» - «СумДУ» - 64:79

21 вересня

«Хімік-2» - «СумДУ» - 78:71

«Черкаські Мавпи-2» - «Кривбас» - 62:95

22 вересня

СумДу – «Кривбас» - 61:80

«Черкаські Мавпи-2» - «Хімік-2» - 68:108

Підсумкове становище команд:

1 місце. "Кривбас" - 3 перемоги

2 місце. "Хімік-2" - 2 перемоги, 1 поразка

3 місце. СумДУ - 1 перемога, 2 поразки

4 місце. "Черкаські Мавпи-2" - 3 поразки.

 

Володимир Чурсін, головний тренер "Черкаських Мавп-2":

«На цей турнір ми спеціально запросили сильні команди. Ми зустрічалися із досвідченими та награними командами, вони вже тривалий час грають разом, були в призах чемпіонату. "Хімік-2" потужна команда, Кривий Ріг цього року дуже підсилився. Вони набрали людей із Суперліги, які значно старші за наших хлопців.

По нашому виступу, у першому матчі з Сумами зіграли непогано. Але то був перший матч, якби з Сумами гра була остання, ми могли б виграти. У першому матчі ми протрималися половину гри. У другому матчі ми протрималися майже половину гри, сьогодні ми трималися фактично дві половини гри. Так, я застосовував ротацію, тому що хлопці втомилися. Якби грали найсильнішим складом, то різниця була б в іншому. Але справа не в цьому, не важливо, який рахунок на табло. Я дивився, як хлопці себе проявляють, де їм треба додати. Їм в першу чергу треба додати у впевненості і в прийнятті правильних рішень на майданчику. Звісно ми тільки почали працювати і хочемо ще взяти участь у якомусь турнірі до старту чемпіонату».