У «Черкаських Мавп» на перегляді двоє потенційних новачків
П'ятниця, 16 серпня 2019, 11:03

Мавпи 16082019  n

Черкаський баскетбольний клуб розпочав підготовку до нового сезону у Суперлізі Парі-Матч

«Мавпи» розглядають можливість співпраці з двома баскетболістами:

досвідченим українським захисником - Сергієм Поповим (1988р.н, 196см).

Минулий сезон Попов провів у складі МБК Миколаїв, де був одним з ключових гравців команди Віталія Чернія та допоміг своєму клубу зайняти п'яту сходинку у регулярці.

За 30 матчів зіграних у Суперлізі Парі-Матч минулого сезону Попов в середньому набирав 11.7 балів, виконував 4 підбирання та віддавав 3.7 передачі.

Нагадаємо, що Попов є вихованцем южненського Хіміка, де і розпочав свою професійну кар'єру ще у сезоні 2009-10. Після цього Попов ще шість сезонів грав за Хімік, а у 2016 році перебрався до Одеси, де зіграв лише шість матчів. Також в тому сезоні Сергій приміряв і майку Кривбасу, проте зіграв лише у двох іграх чемпіонату.

Останні два сезони захисник провів у Миколаєві, де був одним з лідерів команди.

 

боснійським форвардом Сеадом Хаджифейзовичем (1989 р.н.; 202 см).

Сеад Хаджифейзович закрити позицію важкого форварда. За словами головного тренера “Черкаських Мавп” – Максима Міхельсона попередня угода розрахована на місяць. Сеад уже прибув до Черкас де учора провів два тренування зі своєю новою командою.

Минулий сезон Хаджифейзович провів у чемпіонаті Сербії, захищаючи кольори “Novi Pazar” новачок черкасців мав 13.4 очки та 6.8 підбирання.

До цього форвард провів два сезони у чемпіонаті Румунії де теж мав статистику у нападі “+10” очок. Так у складі “Динамо” з Бухаресту у його статистиці було 12 очок та 5.6 підбирання, а за “Phoenix Galati” Сеад здобував 11.1 очко та 4.5 підбирання.

Також Хаджифейзович доволі успішно виступав у своєму рідному чемпіонаті Боснії і Герцоговини та випробував свої сили у чемпіонаті Чорногорії.).