Святослав Михайлюк зустрівся з вихованцями баскетбольної школи «Черкаських Мавп»
Середа, 15 травня 2019, 11:23

140520190 1557772718

У Черкасах в СК «Будівельник» зібралося близько двохсот юнаків, які прийшли подивитися на свого кумира та гравця НБА

Передусім Михайлюк провів тренування з наймолодшими вихованцями нашої коли – “Черкаськими Мавпими-08”. Цю команду тренує, як і колишню його юнацьку, Максим Міхельсон. Свят на тренуванні був у ролі мотиваційного асистента тренерського штабу. Багато спілкувався з хлопцями, перевіряв їх навики та відповідав на запитання. 10-річним хлопцям першими випала честь спілкуватися з гравцем “Детройту”.

Далі настала черга представників абсолютно усіх юнацьких команд нашого клубу. На сьогодні їх у “Черкаських Мавп” 12. Спершу Михайлюк розповів про своє дитяче захоплення – баскетбол, яке переросло в його сенс життя, після цього кілька мотиваційних реплік від гравця НБА. Діти відповіли зливою запитань. Переїзд з Лос-Анджелесу у Детройт, тренування, захоплення, життя поза баскетболом та фаворити нинішнього сезону НБА – такими були головні теми запитань.

Цікаво, що найсильнішим гравцем сучасності Михайлюк назвав не ЛеБрона, з яким працював у “Лейкерс”, а Кевіна Дюранта.

“Я не очікував, що сьогодні на зустріч прийде така велика кількість дітей. Цей захід був незапланований, адже я лише на кілька днів приїхав у Черкаси і саме тому я не очікував такої кількості охочих. Приємно, що баскетбольна школа не лише існує, а й постійно розвивається. Стало ще більше команд, бачу і дівчата уже є. Очевидно, що все завдяки Михайлу Бродському, який постійно вкладає у розвиток баскетболу. Так було, коли я займався у Черкасах, так є і зараз", - говорить Михайлюк.

Після серії запитань “Черкаські Мавпи” влаштували автограф та фото-сесію Святослава Михайлюка. Довжелезна черга та море емоцій від отриманого фото із зображенням української баскетбольної зірки та ще й з його автографом, таким був подарунок для того, хто вистояв у черзі. Попри довгий двогодинний захід абсолютно усі його учасники отримали те, за чим прийшли: атмосфера, спілкування та подарунки.

Святослав Михайлюк уже вночі, з середи на четвер вирушив у США готуватися до літньої ліги та нового сезону НБА.

 

Джерело: сайт БК «Черкаські Мавпи»