«Мавпи» підсилились найрезультативнішим гравцем чемпіонату Болгарії
П'ятниця, 26 жовтня 2018, 18:05

arnett 1540568464

Черкаський баскетбольний клуб уклав угоду з американським захисником – Аланом Арнеттом (1991 р.н.; зріст 196 см)

У звязку з тим, що із складу «Мавп» через травми тривалий час не можуть грати кілька гравців, клуб змушений доукомплектовуватися по ходу чемпіонату.

Отже, підписано тримісячну угоду з американцем, який у Європі провів два свої попередні сезони та мав вражаючу статистику.

У сезоні 2015-2016 Арнет виступав за словацьки “Lucenec”, де мав 21.7 очок, 2.6 підбирання та 2.8 передачі у середньому за матч.

У минулому сезоні новачок “Черкаських Мавп” став найрезультативнішим гравців чемпіонату Болгарії. Алан зі своїм “Ямболом” вийшов у плей-оф болгарського чемпіонату, але зупинився в 1/4. Його середні цифри вражають і великою кількістю підбирань. У середньому за гру в NBL Арнетт мав 21.7 очок, 6.8 підбирань та 3.1 передачі. Окрім звання найрезультативнішого гравця ліги Арнетт отримав і титул кращого легіонера минулорічного чемпіонату Болгарії.

Арнет уже приєднався до “Черкаських Мавп” і розпочав підготовку до недільного виїзного матчу проти “Дніпра”. Також новачок “Черкаських Мавп” уже заявлений на Кубок Європи FIBA і в середу має зіграти в черкаському ПС “Будівельник” проти румунської “Стяуа”.