10 жовтня «Черкаські Мавпи» проведуть найважливіший матч осені – 2018
Середа, 10 жовтня 2018, 12:02

lp 1539156433

 Черкащани на Кіпрі вдруге зіграють проти «Керавноса» у рамках II кваліфікаційного етапу Кубку Європи FIBA

Битися за вихід до соновної сітки турніру до Кіпру вирушили усі найсильніші, за винятком Коуклі, який не заявлений на стадію кваліфікації Єврокубка. Таким чином Макcим Міхельсон розраховуватиме на той же склад, який тиждень тому дав результат у Черкасах. Щоправда за повідомленням головного тренера «Мавп» відразу у двох гравців основного складу діагностовані серйозні травми. Відразу після гри проти «Керавноса» операцію на коліні потрібно буде зробити Володимиру Конєву. Через це форвард «Черкаських Мавп» та збірної України пропустить близько чотирьох місяців. Проблеми з коліном і у Дмитра Липовцева, їх також не уникнути без операції.

 

Після стартової перемоги над кіпріотами (75:64) чемпіону України потрібно втримати свою перевагу. Разом з тим, за повідомленням сайту БК «Черкаські Мавпи», є варіант за якого у головну сітку Кубку Європи FIBA можуть вийти обидва учасники баскетбольної «битви» у Нікосії. Річ у тім, що у зв'язку з тим що три команди, які програли в кваліфікації Ліги чемпіонів - Антверпен (Бельгія), Нижній Новгород (Росія) і Байройт (Німеччина) - відомовилися від виступу в основному раунді Кубку Європи FIBA, то три кращі команди серед тих, хто програв у другому раунді кваліфікації Кубку Європи FIBA отримають додаткову можливість зайняти три вакантних місця в основному раунді турніру.

 

Гра проти «Керавноса» стартує 10 жовтня о 19:00. На жаль, потрібний сигнал для телевізійної картинки з Кіпру «Керавнос» не в змозі надати. Натомість за прямою трансляцією гри можна буде стежити на сайті «Черкаських Мавп» та на офіційній сторінці клубу у facebook.