Новачок проти чемпіона: «Київ-Баскет» - «Черкаські Мавпи». Прев'ю
Субота, 06 жовтня 2018, 10:09

06102018-2

6 жовтня стартову гру черкаської баскетбольної команди у Суперлізі Парі-Матч транслюватиме канал «ObozTV»

Суперліга Парі-Матч. 1-й тур

Київ, Палац Спорту. 6 жовтрня. 14:00

“Київ-Баскет” – “Черкаські Мавпи”

Трансляція на каналі “ObozTV

Команда Максима Міхельсона 6 жовтня почне нові перегони за чемпіонство. Новачок - не значить слабкий. Це довели передсезонні матчі які провели між собою ці дві команди.

Приблизно місяць тому обидва колективи зіграли між собою дві зустрічі і в обидвох сильнішими були кияни - 84:94 та 62:80. Проте, з того часу саме наша команда мала набагато більше ігрової практики у офіційних матчах.

Річ у тім, що "Мавпи" вже зіграли п'ять офіційних матчів: дві поразки від Дніпра у Суперкубку України та три перемоги на євроарені. Перші дві звитяги над чемпіонами Норвегії дозволили кваліфікуватися клубу до другого відбіркового раунду Кубку Європи ФІБА, а остання яскрава перемога над віце-чемпіонами Кіпру - Керавносом, з різницею в 11 очок, дала непоганий шанс на вихід до групового раунду європейського турніру.

На данний момент в лазереті команди знаходиться травмований розігруючий - Ігор Бояркін, який відновиться не менше ніж за місяць.

Щодо Києва, то наші суперники провели доволі гучний трансфер, яким закрили для себе передсезонну селекційну роботу. В команду до Євгена Мурзіна перейшов центровий «Хіміка» - В'ячеслав Петров.

Джерело: сайт БК «Черкаські Мавпи»