«Мавпи-06» стали бронзовими призерами всеукраїнських змагань з баскетболу
Четвер, 31 травня 2018, 18:26

0106 мавпи06

У Черкасах фінішувала фінальна частина Всеукраїнської баскетбольної ліги України серед юнаків 2006 р.н.

У матчі за третє місце черкаська команда на майданчику зустрілася з командою ДЮСШ-7 (Харків). Весь матч пройшов у рівній та запеклій боротьбі. 29:29 - за підсумками першої половини зустрічі. У третій чверті гості змогли на деякий час вийти вперед.

Драматичною та багатою на події виявилася вирішальна чверть. Черкащани вирівняли гру. Далі ривок команди організував Максим Фесун. За 4 хвилини до фінального свистка «Мавпи» відірвалися на +6 очок.Але харків’яни змогли їх наздогнати. 70:70, 76:76, 79:79, - у останні хвилини рахунок неодноразово був рівним. Проте «Мавпи» все ж змогли дотиснути свого суперника і відсвяткувати перемогу 82:79.

Неймовірні 39 очок команді приніс Максим Фесун, 20 очок у Романа Войденка, 14 у Володимира Анікіна.

0106 мапи нагородж

Євгеній Ткаченко, тренер команди:

«З першої гри цього чемпіонату наша команда демонструвала самовіддану гру в обороні, проявляла характер. Сьогодні ми зіграли добре в нападі. Особливо відзначу гру Максима Фесуна.Якщо говорити по сезону загалом, то хочеться сказати велике спасибі Бродському Михайлу Юрійовичу, Нагорному Олександру Івановичу, Гриценку Володимиру Миколайовичу. Завдяки їм діти мають можливість отримати такі емоції, тренуватися і займатися баскетболом».

Джерело: сайт БК «Черкаські Мавпи»