Св'ястослав Михайлюк: вважаю себе одним з тих хлопців, які потрібні в НБА
Написав Администратор Черкаський Спорт   
П'ятниця, 18 травня 2018, 17:26

1805 mihajlyuyuk

Вихованець черкаського баскетболу поділився враженнями від перебування на драфт-комбайні НБА

Українець провів двосторонку між проспектами на драфт-комбайні, опинившись найрезультативнішим гравцем зустрічі (20 очок). А відомий журналіст і аналітик ESPN Джонатан Гівоні звернув увагу на гру в обороні Михайлюка і точність при виконанні триочкових кидків.

Захисник «Канзасу» радий, що знову опинився на драфт-комбайні, підкресливши, що за останній рік поліпшив відразу кілька елементів гри. Михайлюк впевнений, що він - один з тих баскетболістів, яких потребує НБА.

"Це круто. Дуже радий бути на комбайні вдруге, бути частиною всього цього і насолоджуватися процесом », - сказав Михайлюк в інтерв'ю представнику клубу Шарлотт Хорнетс після другого дня драфт-комбайна.

«Які елементи гри я поліпшив по ходу випускного року в коледжі? Буквально все: дриблінг, кидок, пас. Намагаюся показати все це тут, хочу виграти кілька ігор. Однозначно, кидки вже зараз на рівні НБА. В НБА всім потрібні кидки, всім потрібен хлопець, який може створювати. Думаю, я один з тих хлопців ».

Українець порівняв свою гру з атакуючим захисником Голден Стейт Клеєм Томпсоном. Михайлюк вважає, що може діяти на тому ж рівні, що і гравець Ворріорс.

«Дивлюся дуже багато за Клеєм Томпсоном. Вважаю, ми однакові, до того ж однакові на зріст. Думаю, що можу грати на тому ж рівні ».

Днями повідомлялося, що «Детройт Пістонс» проведе зустріч з 20-річним Михайлюком в перший день драфт-комбайна.

У цьому сезоні українець виступав за університет Канзасу, де набирав по 14,6 очок, 3,9 підбирання і 1,2 перехоплення в середньому за гру. В даний момент американські фахівці оцінюють його котирування на рівні другого раунду драфту.

 

Джерело: sportarena.com