Черкаські баскетболістки повернулися із складного виїзного туру
П'ятниця, 11 травня 2018, 09:14

1105 мавпочки

Команда «Венето-Черкаси-2006» зіграли три непрості поєдинки в рамках чергового туру ВЮБЛ серед дівчат

Протягом 4-6 травня підопічні Олени Фатнєвої відіграли три поєдинки у Харкові. Всі суперники - з числа лідерів чемпіонату. Зокрема, це перша команда турнірної таблиці, дніпровська СДЮСШОР №5-1, яка виграла всі поєдинки на другому етапі. Одеська CДЮСШОР ім. Літвака Б.Д. – ще один фаворит змагань, та збірна Харківської області, що йде на 5 сходинці.

4 травня черкащанки стартували матчем проти дніпрян і поступилися 43:79. На жаль, наступного дня на наших дівчат чекала ще одна поразка. Вони не встояли проти CДЮСШОР ім.Літвака Б.Д. 37:45. Виїзній тур все ж вдалося закрити перемогою над господарями майданчику, збірною Харківської області 59:45.

Після звітного туру «Венето-Черкаси-2006» має в активі 5 перемог в 10 ігор. З таким результатом команда ділить 8\9 сходинку із збірною Івано-Франківської області.

1105 табл

Олена Фатнєва, тренер команди:

«Перша гра була для нас дуже важкою. Дніпро – лідер чемпіонату, що йде без поразок. Ми поступилися. При цьому не скажеш, що ми значно слабші. Нам серйозне не вистачало влучань своїх кидків, десь просто забракло швидкості і потужності.

Другий суперник – Одеса. З ними в цьому сезоні вже грали і вигравали в 2 очки, але з того часу команда-суперник серйозно підсилилася. У цій грі трохи не дотягнули, знову не влучили вільні кидки.

У останньому матчі зустрічалися із господарями, а це завжди важко. Після 2 чвертей програвали 6 очок, але потім зібралися і переламали хід гри. У кінцівці – в нас «пішло». Прийшла впевненість у собі і влучність у кидках. Ця перемога дає нам надію пробитися до фінального етапу».

Ігри останнього туру черкащани зіграють 18-20 травня в Миколаєві. Суперники – господарі майданчику СДЮСШОР №4, ДЮСШ з Бердянська та "Таврійська Зірка" з Верхнього Рогачика.

Команди з Бердянська та Верхнього Рогачика обіймають зараз 6-7 місця, маючи в активі по 6 перемог. Миколаївці – на 10 місці із 3 виграшами.

«Якщо ми виграємо хоча б в Миколаєва, то це дасть нам шанс на фінал. Ми налаштовуємося максимально серйозно. Наша команда грає лише перший рік, і вихід у фінал може бути великим успіхом. Ми розуміємо, що всі матчі будуть дуже складними», - додає Фатнєва.

Джерело: сайт БК «Черкаські Мавпи»