Баскетбол. «Дніпро» - «Черкаські Мавпи”. 2 березня. 19:00
П'ятниця, 02 березня 2018, 17:19

0203 мавпи 9

Прев’ю до гри від офіційного сайту баскетбольного клубу «Черкаські Мавпи»

2 березня 2018 року, 19:00

Дніпро, ПС “Шинник”

“Дніпро” – “Черкаські Мавпи”

Матчі цього сезону 2:1 для “Дніпра”

Трансляція: Сайт ФБУ та "Черкаських Мавп"

Після двотижневої паузи “Черкаські Мавпи” поновлюють виступи у Суперлізі Парі-Матч. Сьогодні “Черкаські Мавпи” проведуть свій матч проти сусіда по верхній частині турнірної таблиці. У Дніпрі команда Максима Міхельсона зіграє проти однойменного клубу.

Неймовірно продуктивно “Черкаські Мавпи” провели лютий. За насичені 13 днів цього місяця наші хлопці відіграли 5 матчів і в усіх оформили важливі перемоги! При цьому обіграні були минулорічні фіналісти Суперліги Парі-Матч – “Будівельник” та “Хімік”.

Важливе випробування чекатиме на “Черкаські Мавпи” сьогодні у “Дніпрі”. Черкасці мають зіграти на виїзді проти беззаперечного лідера чемпіонату. До слова, дніпряни єдиний клуб чемпіонату, який на своєму майданчику у цьому сезоні ще не поступався.

До завершення регулярного чемпіонату залишається провести лічені матчі. На сьогодні головним турнірним завданням черкасців виглядає здобуття другої позиції у турнірній таблиці, яку наразі “Мавпи” ділять з “Будівельником”. Зважаючи на кращу ситуацію в очних протистояннях киян, черкасцям задля цього потрібно здобути на одну перемогу більше, відтак кожен матч є неймовірно важливим. Окрім “Дніпра” команда Максима Міхельсона проведе виїзний поєдинок з “Авантаж-Політехніком” та дома прийматиме “БІПу” і “Хімік”.

У Дніпро “Черкаські Мавпи”, попри негоду, виїхали учора вранці. Вперше за чотири роки команда не зуміла провести заплановане тренування впереддень гри. За словами Максима Міхкльсона у дорозі його команда провели 11 годин. Причина – сніг та поломка автобуса під Кам’янським.

Водночас на загальний настрій пригоди у дорозі не вплинули. Команда готова битися і горить бажанням здобути другу перемогу над “Дніпром” цього сезону. “Мавпи” уже обігрували дніпрян у цьому чемпіонаті було це у середині січня, коли наша команда здобула ефектну перемогу на своєму майданчику – 91:81.

У процесі підготовки до цієї гри “Дніпро” таки має певну перевагу над нашим клубом. Близько тижня у таборі національної збірної провели чотири представники “Черкаських Мавп”. З повноцінного підготовчого процесу до гри випали Олександр Кольченко, Володимир Конєв та Олександр Кобець, не міг керувати процесом і Максим Міхельсон. Натомість від дніпрян у таборі збірної працював лише Олександр Мішула.