Баскетболісти «Черкаських Мавп» втретє у сезоні перемогли «Хімік»
П'ятниця, 02 лютого 2018, 20:45

0202 Мавпи1

Черкащани оформили третю перемогу над одним з лідерів чемпіонату та своїм принциповим суперником у турнірці

 

02.020.2018. Южне. ФСК “Олімп”

БК “Хімік” – БК “Черкаські Мавпи” – 85:92 (19:22, 30:22, 15:23, 21:25)

БК “Хімік”: Павлов – 26оч, 8пб; Колтер – 21оч.

БК “Черкаські Мавпи”: Кольченко – 19оч, 5пб, 5рп; Кобець – 18оч; Липовцев – 15оч.

Хід гри:

“Черкаські Мавпи”, з новачком клубу Максом Конате у складі, зі старту матчу спробували відірватися у рахунку, що їм частково й вдалося.MVP Матчу зірок Шахід Девіс разом з одноклубниками організували міні-ривок на старті гри для своєї команди, після якого наш клуб повів у рахунку 6:0.

Лише після цього ввімкнулися гравці “Хіміка”, які в обличчі Павлова та Колтера дещо скоротили відставання. Проте подальша сильна гра форварда "Мавп" Девіса все ж дозволила черкасцям перемогти у чверті: 19:22.

У другому періоді вже южненці перехопили ініціативу та вперше вийшли вперед після штрафного Колтера. Надалі картина гри не змінилася: “Хімік” взяв на себе роль лідируючої команди, а Черкаси намагалися не відставати, що команді Максима Міхельсона, до речі, і вдавалося. Закінчилася ж чверть за рахунку 49:44 на користь господарів паркету.

У другій половині підопічні Максима Міхельсона знову зуміли перевернути усе з ніг на голову: вже в середині чверті наша команда, яку неочікувано повів за собою новачок клубу Макс Конате, зрівняла рахунок у зустрічі та за декілька миттєвостей зуміла вийти вперед.

У заключній десятихвилинці черкасці продовжили диктувати свої умови гри, а за відсутності на паркеті Олександра Антіпова, який ще середині періоду отримав п’ятий фол та покинув майданчик, южненцям було надзвичайно складно перевести шальки терезів на свою користь. Тож в результативному матчі перемогу святкували "Черкаські Мавпи" – 85:92.

 

За інформацією mavpabasket.com