«Черкаські Мавпи» – «БІПА». 20 грудня. 19:00. Прев’ю до гри
Середа, 20 грудня 2017, 09:48

2012 мавпи

Черкаська команда поміряється силами із сусідом по турнірній таблиці

 

Черкаси, ПС «Будівельник»

«Черкаські Мавпи» – «БІПА-Одеса»

Турнірне становище – 4 місце (6/7) – 5 місце (6/6)

Онлайн: сайт ФБУ та «Черкаських Мавп»

Команди з Півдня України приймають цього тижня «Черкаські Мавпи». Один із двох останніх календарних матчів Суперліги в 2017 році черкащани проведуть 20 грудня із одеським БК «БІПА». А в п’ятницю, 22 грудня, буде матч із «Хіміком». Цікаво, що з одеситами «Мавпи» встигнуть награтися у кінці року. Після матчу в чемпіонаті ці команди зіграють між собою і в чвертьфіналі кубку України 27 грудня.

І «Мавпи» і «БІПА» підходять до матчу після поразок в чемпіонаті. Щоправда ці результати команди «закрили» кубковими перемогами. Одесити приїздять до Черкас із новим тренером. Олег Юшкін працює з командою два тижні, допомагає йому колишній керманич дубля «Мавп», Олександр Ворона. Тому в одеській команді черкаські вболівальники побачить більше знайомих облич.

У чемпіонаті «Черкаські Мавпи» програли програла одеситам більше місяця тому – 82:79. Причому одесити зуміли святкувати перемогу лише в овертаймі. Той матч видався одним із найцікавіших у чемпіонаті. Як змінилася гра БК «БІПА» у порівнянні з минулою грою, покаже зустріч.

Суперники недарма розподілилися на сусідніх місцях у Суперлізі. Це свідчить про приблизно однаковий рівень кожної із команд. Тому гра в Черкасах вкрай важлива для обохкоманд. Адже переможець матиме нагоду покращити своє становище перед суперниками.

Триває і розіграш від Федерації баскетболу України. П’ятеро вболівальників, які придбають квиток, спробують влучити у кошик із центра майданчика. Джекпот зріс до 72.000 гривень!

mavpabasket.com