Екс-гравець "Черкаських Мавп" цього тижня має вдруге дебютювати в НБА
Написав Administrator   
Вівторок, 27 березня 2012, 09:12

194808

 

   Український центровий Кирило Фесенко, який минулого тижня підписав контракт з "Індіаною" чекає свого дебюту за "Пейсерс" на цьому тижні. В даний момент Фесенко залагоджує візові питання, поки ця ситуація не вирішиться, українець не зможе виїжджати з командою з Індіанаполіса на гостьові гри "Пейсерс".

Майк Фогель, головний тренер "Індіани":

- Він працює з нами, але не може їздити з командою на виїзні ігри. Він буде працювати з тренером і набирати фізичні кондиції.

Тим часом Кирило вже встиг відвідати кілька ігор своєї нової команди, які він провів на лавці запасних зі своїми партнерами, але не в формі. Також українець дав свої перші інтерв'ю як гравець "Індіани".

Кирило Фесенко, центровий "Індіани":

- Я щасливий опинитися в лізі, а також що закінчився мій період відновлення після травми. Тільки що я вперше зустрів Ларрі Берда, ми потиснули один одному руки, це здорово! - Сказав Фесенко в інтерв'ю перед домашньою грою з "Мілуокі". - Мені важко перебувати тут і давати інтерв'ю, коли хлопці виходять на гру. Чесно кажучи, я просто хочу грати, грати і перемагати, для цього я і граю в баскетбол ".

В "Індіані" Кирило Фесенко виступатиме під звичним для себе 44 номером.

 

basket.com.ua